Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frank mantooth Songtekst: good morning heartache

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frank mantooth - good morning heartache ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van good morning heartache? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frank mantooth! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frank mantooth en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals good morning heartache .

Origineel

Good morning heartache, you old gloomy sight Good morning heartache, thought we said goodbye last night I turned and tossed until it seemed you had gone But here you are with the dawn Wish I'd forget you, but you're here to stay It seems I met you when my love went away Now everyday I start by saying to you Good morning heartache, what's new Stop haunting me now Can't chase you no how Just leave me alone I've got those Monday blues Straight through Sunday blues Good morning heartache, here we go again Good morning heartache, you're the one who knew me when Might as well get used to you hanging around Good morning heartache, sit down Stop haunting me now Can't chase you no how Just leave me alone I've got those Monday blues Straight through Sunday blues Good morning heartache, here we go again Good morning heartache, you're the one who knew me when Might as well get used to you hanging around Good morning heartache, sit down

 

Vertaling

Goedemorgen hartzeer, jij oude sombere aanblik Goedemorgen liefdesverdriet, ik dacht dat we vannacht afscheid hadden genomen Ik draaide en woelde tot het leek dat je weg was Maar hier ben je met de dageraad Ik wou dat ik je vergat, maar je bent hier om te blijven Het lijkt erop dat ik je ontmoette toen mijn liefde wegging Nu begin ik elke dag met tegen je te zeggen Goedemorgen liefdesverdriet, wat is er nieuw Stop nu met me te achtervolgen Ik kan je niet achterna jagen Laat me gewoon met rust I've got those Monday blues Recht door de zondag blues Goedemorgen liefdesverdriet, daar gaan we weer Goedemorgen liefdesverdriet, jij bent degene die me kende toen Ik kan er net zo goed aan wennen dat je hier rondhangt Goedemorgen liefdesverdriet, ga zitten Stop nu met me te achtervolgen Ik kan je niet achterna jagen Laat me gewoon met rust I've got those Monday blues Recht door de zondag blues Goedemorgen liefdesverdriet, daar gaan we weer Goedemorgen liefdesverdriet, jij bent degene die me kende toen Ik kan er net zo goed aan wennen dat je hier rondhangt Goedemorgen liefdesverdriet, ga zitten