Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frank ocean Songtekst: white ferrari

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frank ocean - white ferrari ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van white ferrari? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frank ocean! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frank ocean en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals white ferrari .

Origineel

Bad luck to talk on these rides Mine on the road, your dilated eyes watch the clouds float White Ferrari, had a good time (Sweet 16, how was I supposed to know anything?) I let you out at Central I didn't care to state the plain Kept my mouth closed, we're both so familiar White Ferrari, good times Stick by me, close by me You were fine, you were fine here That's just a slow body You left when I forgot to speak So I text the speech, lesser speeds, Texas speed, yes Basic takes its toll on me, 'ventually, 'ventually, yes Ahh, on me 'ventually, 'ventually, yes I care for you still and I will forever That was my part of the deal, honest We got so familiar Spending each day of the year White Ferrari, good times In this life (life), in this life (life) One too many years Some tattooed eyelids on a facelift (Thought you might want to know now) Mind over matter is magic, I do magic If you think about it, it'll be over in no time And that's life I'm sure we're taller in another dimension You say we're small and not worth the mention You’re tired of movin', your body's achin' We could vacay, there's places to go Clearly this isn't all that there is Can't take what's been given But we're so okay here, we're doing fine Primal and naked You dream of walls that hold us in prison It's just a skull, least that's what they call it And we're free to roam

 

Vertaling

Pech om te praten op deze ritten De mijne op de weg, jouw verwijde ogen zien de wolken drijven Witte Ferrari, had een goede tijd (Sweet 16, hoe had ik iets moeten weten?) I let you out at Central Ik gaf er niet om de waarheid te zeggen Ik hield m'n mond dicht, we zijn allebei zo vertrouwd Witte Ferrari, goede tijden Blijf bij me, blijf bij me Je was goed, je was goed hier Dat is gewoon een traag lichaam Je vertrok toen ik vergat te spreken Dus ik tekst de toespraak, lagere snelheden, Texas snelheid, ja De basis eist zijn tol van mij, 'uiteindelijk, 'uiteindelijk, ja Ahh, op mij 'ventually, 'ventually, yes Ik geef nog steeds om je en dat zal ik altijd doen Dat was mijn deel van de afspraak, eerlijk We zijn zo vertrouwd geraakt Elke dag van het jaar doorbrengen Witte Ferrari, goede tijden In dit leven (leven), in dit leven (leven) One too many years Sommige getatoeëerde oogleden op een facelift (Dacht dat je het nu wel wilde weten) Geest boven materie is magie, ik doe magie Als je erover nadenkt, is het zo voorbij En dat is het leven Ik weet zeker dat we groter zijn in een andere dimensie Jij zegt dat we klein zijn en het niet waard om over te praten Je bent moe van het bewegen, je lichaam doet pijn We kunnen op vakantie gaan, er zijn plaatsen om heen te gaan Het is duidelijk dat dit niet alles is wat er is Can't take what's given Maar we zijn zo oké hier, we doen het prima Oer en naakt Je droomt van muren die ons gevangen houden Het is maar een schedel, tenminste zo noemen ze het En we zijn vrij om te zwerven