Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frank sinatra Songtekst: bang bang my baby shot me down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frank sinatra - bang bang my baby shot me down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bang bang my baby shot me down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frank sinatra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frank sinatra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bang bang my baby shot me down .

Origineel

I was five and he was six We rode on horses made of sticks He wore black and I wore white He would always win the fight Bang bang, he shot me down Bang bang, I hit the ground Bang bang, that awful sound Bang bang, my baby shot me down Seasons came and changed the time When I grew up, I called him mine He would always laugh and say "Remember when we used to play?" Bang bang, I shot you down Bang bang, you hit the ground Bang bang, that awful sound Bang bang, I used to shoot you down Music played and people sang Just for me the church bells rang Now he's gone, I don't know why And till this day, sometimes I cry He didn't even say goodbye He didn't take the time to lie

 

Vertaling

Ik was vijf en hij was zes We reden op paarden gemaakt van stokken Hij droeg zwart en ik droeg wit Hij zou altijd het gevecht winnen Bang bang, hij schoot me neer Pang pang, ik raakte de grond Bang bang, dat vreselijke geluid Bang bang, mijn baby schoot me neer Seizoenen kwamen en veranderden de tijd Toen ik opgroeide, noemde ik hem de mijne Hij zou altijd lachen en zeggen "Weet je nog dat we speelden?" Bang bang, ik schoot je neer Pang pang, je raakte de grond Pang pang, dat vreselijke geluid Bang bang, ik schoot je neer Muziek speelde en mensen zongen Alleen voor mij luidden de kerkklokken Nu is hij weg, ik weet niet waarom En tot op de dag van vandaag, huil ik soms He didn't even say goodbye Hij nam niet de tijd om te liegen