Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frank sinatra Songtekst: call me irresponsible

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frank sinatra - call me irresponsible ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van call me irresponsible? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frank sinatra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frank sinatra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals call me irresponsible .

Origineel

Call me irresponsible, call me unreliable Throw in undependable too Do my foolish alibis bore you? Well, I'm not too clever; I just adore you Call me unpredictable, tell me I'm impractical Rainbows I'm inclined to pursue Call me irresponsible; yes, I'm unreliable But it's undeniably true: I'm irresponsibly mad for you

 

Vertaling

Noem me onverantwoordelijk, noem me onbetrouwbaar Gooi er ook onbetrouwbaar bij Vervelen mijn dwaze alibi's je? Nou, ik ben niet zo slim, ik ben gewoon gek op je Noem me onvoorspelbaar, zeg me dat ik onpraktisch ben Regenbogen ben ik geneigd na te jagen Noem me onverantwoordelijk; ja, ik ben onbetrouwbaar Maar het is onmiskenbaar waar: ik ben onverantwoordelijk gek op je