Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frank sinatra Songtekst: falling in love with love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frank sinatra - falling in love with love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van falling in love with love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frank sinatra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frank sinatra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals falling in love with love .

Origineel

Falling in love with love is falling for make-believe Falling in love with love is playing the fool Caring too much in such a juvenile fancy Learning to trust is just for children in school I fell in love with love one night when the moon was full I was unwise with eyes unable to see I fell in love with love, with love everlasting But love fell out with me I fell in love with love one night when the moon was full I was unwise with eyes unable to see I fell in love with love, with love everlasting But love fell out with me

 

Vertaling

Verliefd worden op de liefde is vallen voor fantasie Verliefd worden op de liefde is de dwaas spelen Te veel geven om zo'n jeugdige fantasie Leren vertrouwen is alleen voor kinderen op school Ik werd verliefd op een nacht toen de maan vol was Ik was onverstandig met ogen die niet konden zien Ik werd verliefd op de liefde, op de eeuwige liefde Maar de liefde is met mij weggevallen Ik werd verliefd op een nacht toen de maan vol was Ik was onverstandig en had ogen die niet konden zien Ik werd verliefd op de liefde, op eeuwige liefde Maar de liefde heeft me in de steek gelaten