Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frank sinatra Songtekst: follow me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frank sinatra - follow me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van follow me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frank sinatra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frank sinatra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals follow me .

Origineel

Through the clouds, gray with years, over hill, wet with tears, To a world young and free, we shall fly, follow me. April green, everywhere, April songs always there, Come and hear, come and see, follow me. To the tree where our hopes hang high, To the dream that should never die, Where our long lost tomorrows still are in the sweet bye and bye. Time goes by, or do we, close your eyes, and you'll see As we were, we can be, weep no more, follow me. Follow me, follow me. To the tree where our hopes hang high, To the dream that should never die, Where our long lost tomorrows still are in the sweet bye and bye. Time goes by, or do we, close your eyes, and you'll see As we were, we can be, weep no more, follow me. Follow me, follow me, follow me, follow me. Get behind me, follow me.

 

Vertaling

Door de wolken, grijs van jaren, over de heuvel, nat van tranen, Naar een wereld jong en vrij, we zullen vliegen, volg mij. April groen, overal, April liedjes altijd daar, Kom en hoor, kom en zie, volg mij. Naar de boom waar onze hoop hoog hangt, Naar de droom die nooit mag sterven, Waar onze lang verloren toekomst nog steeds is in de zoete bye en bye. De tijd gaat voorbij, of doen we, sluit je ogen, en je zult zien Zoals we waren, kunnen we zijn, ween niet meer, volg mij. Volg mij, volg mij. Naar de boom waar onze hoop hoog hangt, Naar de droom die nooit zou mogen sterven, Waar onze lang verloren toekomst nog steeds is in de zoete bye en bye. De tijd gaat voorbij, of doen we, sluit je ogen, en je zult zien Zoals we waren, kunnen we zijn, ween niet meer, volg mij. Volg mij, volg mij, volg mij, volg mij. Ga achter me staan, volg me.