Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frank sinatra Songtekst: i hadn’t anyone till you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frank sinatra - i hadn’t anyone till you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i hadn’t anyone till you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frank sinatra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frank sinatra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i hadn’t anyone till you .

Origineel

I hadn't anyone till you I was a lonely one till you I used to lie awake and wonder if there could be A someone in this wide world just made for me Now I see I had to save my love for you I never gave my love till you And through my lonely heart demanding it Cupid took a hand in it I hadn't anyone till you And through my lonely heart demanding it Cupid took a hand in it I hadn't anyone till you

 

Vertaling

Ik had niemand tot jij Ik was eenzaam tot jij Ik lag altijd wakker en vroeg me af of er iemand in deze wijde wereld voor mij gemaakt kon zijn Nu zie ik dat ik mijn liefde voor jou moest bewaren Ik heb mijn liefde nooit aan jou gegeven En door mijn eenzame hart dat het eiste Cupido nam er een hand in Ik had niemand tot jij En door mijn eenzame hart dat het eiste nam Cupido er de hand in Ik had niemand tot jij