Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frank sinatra Songtekst: i ll remember april

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frank sinatra - i ll remember april ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i ll remember april? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frank sinatra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frank sinatra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i ll remember april .

Origineel

This lovely day will lengthen into evening We'll sigh goodbye to all we ever had Alone where we have walked together I'll remember April and be glad I'll be content you loved me once in April Your lips were warm, and love and spring were new I'm not afraid of autumn and her sorrow For I'll remember April and you The fire will dwindle into glowing ashes For flames live such a little while I won't forget, but I won't be lonely I'll remember April and smile

 

Vertaling

Deze mooie dag zal overgaan in de avond We zuchten vaarwel tegen alles wat we ooit hadden Alleen waar we samen hebben gewandeld Ik zal aan april denken en blij zijn Ik zal tevreden zijn dat je ooit van me hield in april Je lippen waren warm, en liefde en lente waren nieuw Ik ben niet bang voor de herfst en haar verdriet want ik zal me April en jou herinneren het vuur zal tot gloeiende as vergaan want vlammen leven maar zo kort Ik zal niet vergeten, maar ik zal niet eenzaam zijn ik zal aan April denken en glimlachen