Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frank sinatra Songtekst: i want to thank your folks

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frank sinatra - i want to thank your folks ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i want to thank your folks? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frank sinatra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frank sinatra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i want to thank your folks .

Origineel

I want to thank your folks For making you as sweet as you are, How else can I express how I feel, Assess and reveal all my love? I want to thank your folks For making you the dream that you are, And tell them what a swell job they've done Of raising the one I love. Do you recall the birthday party they gave you When we were just a couple of kids? Well suppose they haven't thought of inviting me too, See what I'd have missed? And here's my thanks to you For making all my love dreams come true. But darling, to be perfectly frank, I really must thank your folks. And here's my thanks to you For making all my love dreams come true. But darling, to be perfectly frank, I really must thank your folks.

 

Vertaling

Ik wil je ouders bedanken om je zo lief te maken als je bent, Hoe kan ik anders uitdrukken hoe ik me voel, Al mijn liefde beoordelen en onthullen? Ik wil je ouders bedanken Voor het maken van de droom die je bent, en hen vertellen wat een goed werk ze hebben gedaan met het opvoeden van degene waar ik van hou. Herinner je je het verjaardagsfeestje nog dat ze voor je gaven toen we nog maar een paar kinderen waren? Wel, veronderstel dat ze er niet aan gedacht hebben om mij ook uit te nodigen, Zie je wat ik gemist zou hebben? En hier is mijn dank aan jou voor het laten uitkomen van al mijn liefdesdromen. Maar schat, om eerlijk te zijn, moet ik echt je ouders bedanken. En hier is mijn dank aan jou voor het laten uitkomen van al mijn liefdesdromen. Maar schat, om heel eerlijk te zijn, moet ik echt je ouders bedanken.