Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frank sinatra Songtekst: just in time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frank sinatra - just in time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just in time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frank sinatra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frank sinatra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just in time .

Origineel

Just in time, I found you just in time Before you came, my time was runnin' low I was lost, the losing dice were tossed My bridges all were crossed, nowhere to go Now you're here and now I know just where I'm goin' No more doubt or fear, I found my way For love came just in time You found me just in time And changed my lonely life that lovely day Now you are here and now I know just where I'm goin' No more doubt or fear, 'cause I've found my way For love came just in time You found me just in time And changed my lonely life that lovely Lonely life that lovely Lonely life that lovely day

 

Vertaling

Net op tijd, ik vond je net op tijd Voordat jij kwam, was mijn tijd bijna op I was lost, the losing dice were towned My bridges all were crossed, nowhere to go Nu ben je hier en nu weet ik waar ik heen ga Geen twijfel of angst meer, ik heb mijn weg gevonden Want de liefde kwam net op tijd Je vond me net op tijd En veranderde mijn eenzame leven die mooie dag Nu ben je hier en nu weet ik waar ik heen ga Geen twijfel of angst meer, want ik heb mijn weg gevonden Want liefde kwam net op tijd Je vond me net op tijd En veranderde mijn eenzame leven zo mooi Eenzaam leven, die mooie Eenzaam leven, die mooie dag