Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frank sinatra Songtekst: maybe it’s because

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frank sinatra - maybe it’s because ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van maybe it’s because? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frank sinatra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frank sinatra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals maybe it’s because .

Origineel

Maybe it's because the kiss you gave me Touched my heart and went right through I can't tell you why I only know that I fell helplessly in love with you How I fell in love with you I could say you're grand and therefore I care for you so But there is a why and wherefore and I'd like to know Maybe it's because the star I wished on Made a certain wish come true Or it just should be that you were meant for me And maybe I was meant for you Maybe it's because the song we danced to Told a story old and new I can't figure out just why it came about

 

Vertaling

Misschien is het omdat de kus die je me gaf mijn hart raakte en er dwars doorheen ging Ik kan je niet zeggen waarom Ik weet alleen dat ik hulpeloos verliefd op je werd Hoe ik verliefd op je werd Ik zou kunnen zeggen dat je groots bent en dat ik daarom zoveel om je geef Maar er is een waarom en ik zou het graag willen weten Misschien is het omdat de ster waarop ik wenste een bepaalde wens in vervulling liet gaan Of het zou gewoon moeten zijn dat jij voor mij bestemd was En misschien was ik voor jou bestemd Misschien is het omdat het liedje waar we op dansten Een verhaal vertelde, oud en nieuw Ik kan er maar niet achter komen waarom het zo gekomen is