Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frank sinatra Songtekst: my melancholy baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frank sinatra - my melancholy baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my melancholy baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frank sinatra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frank sinatra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my melancholy baby .

Origineel

Come to me, my melancholy baby Cuddle up and don't be blue All your fears are foolish fancies, maybe You know, honey, I'm in love with you Every cloud must have a silver lining Just wait until the sun shines through Smile, my honey dear, while I kiss away each tear Or else I shall be melancholy too Instrumental-first two lines of second verse Smile, my honey dear, while I kiss away each tear Or else I shall be melancholy too

 

Vertaling

Kom bij me, mijn melancholische baby Kruip tegen me aan en wees niet blauw Al je angsten zijn misschien dwaze fantasieën Weet je, schat, ik ben verliefd op je Elke wolk moet een zilveren randje hebben Wacht maar tot de zon doorschijnt Lach, mijn liefste, terwijl ik elke traan weg kus Of anders zal ik ook melancholisch zijn Instrumentale eerste twee regels van het tweede couplet Glimlach, mijn liefste schat, terwijl ik elke traan weg kus Of anders zal ik ook weemoedig zijn