Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frank sinatra Songtekst: noah

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frank sinatra - noah ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van noah? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frank sinatra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frank sinatra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals noah .

Origineel

The world's a tiny blue-green ark Afloat in darkest space. And every creature lives his time And knows his special place And each of us is Noah With a life all in our care To keep against the darkness That's flooding everywhere We've got to walk with the lion, Soar with the eagle, Sing with the nightingale And live in love and peace. The times have made us fearful And our fears have brought the tears The loneliness and darkness Have grown bitter with the years But a light is just beyond us and the children almost see A world that we've forgotten And the world they want to be When we walk with the lion, Soar with the eagle, Sing with the nightingale And live in love and peace. The ark is getting crowded now And each of us must know When everything is finished here There's no where else to go. The beasts are here to bless us And the faith is in their eyes That we can find the garden And see that sweet dawn rise And we can walk with the lion, Soar with the eagle, Sing with the nightingale and live in love and peace. We've got to walk with the lion, Soar with the eagle, Sing with the nightingale And live in love and peace.

 

Vertaling

De wereld is een kleine blauw-groene ark Drijvend in de donkerste ruimte. En elk schepsel leeft zijn tijd En kent zijn speciale plaats En ieder van ons is Noach Met een leven onder onze hoede Om ons te beschermen tegen de duisternis Die overal overstroomt We moeten lopen met de leeuw, Stijgen met de adelaar, Zingen met de nachtegaal En leven in liefde en vrede. De tijden hebben ons angstig gemaakt En onze angsten hebben de tranen gebracht De eenzaamheid en duisternis Zijn bitter geworden met de jaren Maar een licht is net achter ons en de kinderen zien bijna Een wereld die wij vergeten zijn En de wereld die zij willen zijn Als we met de leeuw lopen, Stijgen met de adelaar, Zingen met de nachtegaal En leven in liefde en vrede. De ark raakt vol nu En ieder van ons moet weten Als alles hier klaar is Er is geen andere plaats om heen te gaan. De beesten zijn hier om ons te zegenen En het geloof is in hun ogen Dat we de tuin kunnen vinden En die zoete dageraad zien opkomen En we kunnen lopen met de leeuw, Met de adelaar meevliegen, Zingen met de nachtegaal en leven in liefde en vrede. We moeten wandelen met de leeuw, Stijgen met de adelaar, Zing met de nachtegaal En leven in liefde en vrede.