Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frank sinatra Songtekst: people will say we’re in love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frank sinatra - people will say we’re in love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van people will say we’re in love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frank sinatra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frank sinatra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals people will say we’re in love .

Origineel

Don't throw bouquets at me, don't please my folks too much Don't laugh at my jokes too much, people will say we're in love Don't sigh and gaze at me, your sighs are so like mine Your eyes mustn't glow like mine, people will say we're in love Don't start collecting things, give me my rose and my glove Sweetheart, they're suspecting things, people will say we're in love Don't praise my charm to much, don't look so vain with me Don't stand in the rain with me, people will say we're in love Don't take my arm too much, don't keep your hand in mine Your hand feels so grand in mine, people will say we're in love Don't dance all night with me, till the stars fade out of sight They'll see it's alright with me, people will say we're in love

 

Vertaling

Gooi geen boeketten naar me, doe mijn ouders niet te veel plezier Lach niet te veel om mijn grappen, mensen zullen zeggen dat we verliefd zijn zucht niet en staar me niet aan, jouw zuchten zijn zo als de mijne Je ogen mogen niet stralen als de mijne, de mensen zullen zeggen dat we verliefd zijn Begin niet dingen te verzamelen, geef me mijn roos en mijn handschoen Lieverd, ze vermoeden dingen, mensen zullen zeggen dat we verliefd zijn Prijs mijn charme niet te veel, kijk niet zo ijdel naar mij Sta niet met mij in de regen, de mensen zullen zeggen dat we verliefd zijn Neem mijn arm niet te veel, hou je hand niet in de mijne Je hand voelt zo groots in de mijne, mensen zullen zeggen dat we verliefd zijn Dans niet de hele nacht met me, tot de sterren uit het zicht verdwijnen Ze zullen zien dat het goed met me gaat, mensen zullen zeggen dat we verliefd zijn