Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frank sinatra Songtekst: the gypsy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frank sinatra - the gypsy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the gypsy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frank sinatra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frank sinatra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the gypsy .

Origineel

In a quaint caravan there's a lady they call The Gypsy, She can look at the future and drive away all your fears, Everything will come out right if you only believe The Gypsy, She can tell at a glance that my heart was full of tears. She looked at my hand and told me my lover was always true, But deep in my heart I knew dear, somebody else was kissing you. I will go there again 'cause I want to believe The Gypsy, That my lover is true and she'll come back to me someday.

 

Vertaling

In een schilderachtige caravan woont een dame die ze de zigeunerin noemen, Zij kan in de toekomst kijken en al je angsten verdrijven, Alles komt goed als je de zigeunerin maar gelooft, Ze kan in één oogopslag zien dat mijn hart vol tranen was. Ze keek naar mijn hand en vertelde me dat mijn geliefde altijd trouw was, Maar diep in mijn hart wist ik dat iemand anders je kuste. Ik zal er weer heen gaan, want ik wil de zigeunerin geloven, Dat mijn geliefde de ware is en dat ze op een dag bij me terug zal komen.