Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frank zappa Songtekst: 50 50

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frank zappa - 50 50 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 50 50? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frank zappa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frank zappa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 50 50 .

Origineel

Well, my dandruff is loose An' my breath is chartreuse I know I ain't cute An' my voice is ka-poot But that's awright people I'm just crazy enough to sing to you Any old way I figure the odds be fifty-fifty I just might have some thing to say Ain't gonna sing you no love song How my heart is all sore Will not beg your indulgence 'Cause you heard it before An' that's awright people I'm just crazy enough to sing to you Any old way I figure the odds be fifty-fifty I just might have some thing to say See my prance! I have taken your time I have sung you my song Ain't no great revelation But it wasn't too long An' that's awright people I'm just crazy enough to sing to you Any old way, ha ha! I figure the odds be fifty-fifty I just might have some thing to say

 

Vertaling

Nou, mijn roos is los Een 'mijn adem is chartreuse Ik weet dat ik niet schattig ben Een 'mijn stem is ka-poot Maar dat zijn slechte mensen Ik ben gewoon gek genoeg om voor je te zingen Elke oude manier Ik denk dat de kans vijftig vijftig is Ik heb misschien iets te zeggen Ik ga je geen liefdeslied zingen Wat doet mijn hart pijn Zal je verwennerij niet smeken Omdat je het eerder hebt gehoord Een 'dat zijn slechte mensen Ik ben gewoon gek genoeg om voor je te zingen Elke oude manier Ik denk dat de kans vijftig vijftig is Ik heb misschien iets te zeggen Zie mijn steigeren! Ik heb je tijd genomen Ik heb je mijn lied gezongen Het is geen grote openbaring Maar het duurde niet lang Een 'dat zijn slechte mensen Ik ben gewoon gek genoeg om voor je te zingen Elke oude manier, ha ha! Ik denk dat de kans vijftig vijftig is Ik heb misschien iets te zeggen