Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frank zappa Songtekst: dinah moe humm

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frank zappa - dinah moe humm ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dinah moe humm? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frank zappa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frank zappa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dinah moe humm .

Origineel

I couldn't say where she'sing' from, But I just met a lady named Dinah-Moe Humm She stroll on over, say look here, bum, I got a forty dollar bill say you can't make me cum (Y'jes can't do it) She made a bet with her sister who's a little dumb She could prove it any time all men was scum I don't mind that she called me a bum, But I knew right away she was really gonna cum (So I got down to it) I whipped off her bloomers'n stiffened my thumb An' applied rotation on her sugar plum I poked'n stroked till my wrist got numb But I still didn't hear no Dinah-Moe Humm, Dinah-Moe Humm Dinah-Moe Humm Dinah-Moe Humm Where this Dinah-Moe Comin' from Done spent three hours An' I ain't got a crumb From the Dinah-Moe, Dinah-Moe, Dinah-Moe From the Dinah-Moe Humm I got a spot that gets me hot But you ain't been to it I got a spot that gets me hot But you ain't been to it I got a spot that gets me hot But you ain't been to it I got a spot that gets me hot But you ain't been to it 'Cause I can't get into it Unless I get out of it An' I gotta get out of it Before I get into it 'Cause I never get into it Unless I get out of it An' I gotta be out of it To get myself into it (She looked over at me with a glazed eye And some bovine perspiration on her upper lip area And she said...) Just get me wasted An' you're half-way there 'Cause if my mind's tore up Then my body don't care I rubbed my chinny-chin-chin An' said my-my-my What sort of thing Might this lady get high upon? I checked out her sister Who was holdin' the bet An' wondered what kind of trip The young lady was on The forty dollar bill didn't matter no more When her sister got nekkid an' laid on the floor She said Dinah-Moe might win the bet But she could use a little ------- if I wasn't done yet I told her... Just because the sun Want a place in the sky No reason to assume I wouldn't give her a try So I pulled on her hair Got her legs in the air An' asked if she had any cooties on there (Whaddya mean cooties! No cooties on me!) She was buns-up kneelin' BUNS UP! I was wheelin' an dealin' WHEELIN' AN' DEALIN' AN OOOOH! She surrended to the feelin' SHE SWEETLY SURRENDERED An' she started in to squealin' Dinah-Moe watched from the edge of the bed With her lips just a-twitchin' an' her face gone red Some drool rollin' down From the edge of her chin While she spied the condition Her sister was in She quivered 'n quaked An' clutched at herself While her sister made a joke 'Bout her mental health 'Till Dinah-Moe finally Did give in But I told her All she really needed Was some discipline... Kiss my aura...Dora... M-M-M...it's real angora Would y'all like some more-a? Right here on the flora? An' how 'bout you, Fauna? Y'wanna? MMM...sound like y'might be chokin' on somethin' Did you say you want some more? Well, here's some more... MMM, sure...listen D'you think I could interest you In a pair of zircon-encrusted tweezers? MMM...tweezers! Here, lemme sterilize 'em... Gimme your lighter... I couldn't say where she'sing' from, But I just met a lady named Dinah-Moe Humm She stroll on over, say look here, bum, I got a forty dollar bill say you can't make me cum (Y'jes can't do it) I whipped off her bloomers'n stiffened my thumb An' applied rotation on her sugar plum I poked'n stroked till my wrist got numb An' you know I heard some Dinah-Moe Humm, Dinah-Moe Humm Dinah-Moe Dinah-Moe Dinah-Moe Dinah-Moe

 

Vertaling

Ik kon niet zeggen waar ze vandaan komt, Maar ik heb net een dame ontmoet die Dinah-Moe Humm heet Ze wandelt verder, zeg hier eens, zwerver, Ik heb een rekening van veertig dollar, zeg dat je me niet kunt laten klaarkomen (Y'jes kunnen het niet) Ze heeft een weddenschap gesloten met haar zus die een beetje dom is Ze kon het bewijzen wanneer alle mannen uitschot waren Ik vind het niet erg dat ze me een zwerver noemde, Maar ik wist meteen dat ze echt zou klaarkomen (Dus ik kwam eraan) Ik rukte haar bloeiers uit en verstijfde mijn duim Een 'toegepaste rotatie op haar suikerpruim Ik stak en streelde tot mijn pols gevoelloos werd Maar ik hoorde nog steeds geen Dinah-Moe Humm, Dinah-Moe Humm Dinah-Moe Humm Dinah-Moe Humm Waar deze Dinah-Moe Komt uit Gedaan drie uur Een 'ik heb geen kruimel Van de Dinah-Moe, Dinah-Moe, Dinah-Moe Van de Dinah-Moe Humm Ik heb een plek waar ik warm van word Maar je bent er nog niet geweest Ik heb een plek waar ik warm van word Maar je bent er nog niet geweest Ik heb een plek waar ik warm van word Maar je bent er nog niet geweest Ik heb een plek waar ik warm van word Maar je bent er nog niet geweest Omdat ik er niet in kan komen Tenzij ik eruit kom Een 'ik moet eruit komen Voordat ik erin ga 'Omdat ik er nooit in kom Tenzij ik eruit kom Een 'ik moet eruit zijn Om me erin te verdiepen (Ze keek me aan met een glazend oog En wat transpiratie van runderen op haar bovenlip En ze zei...) Zorg dat je me gewoon dronken maakt En 'je bent halverwege 'Want als mijn geest verscheurd is Dan kan mijn lichaam het niet schelen Ik wreef over mijn kin met kin An 'zei mijn-mijn-mijn Wat voor soort dingen Zou deze dame high kunnen worden? Ik heb haar zus gecontroleerd Wie hield de weddenschap Een 'vroeg zich af wat voor soort reis De jongedame was aan de beurt Het veertig dollarbiljet deed er niet meer toe Toen haar zus nekkid kreeg, lag ze op de grond Ze zei dat Dinah-Moe de weddenschap zou kunnen winnen Maar ze kon wel een beetje ------- gebruiken als ik nog niet klaar was Ik vertelde haar... Gewoon omdat de zon Wil je een plek in de lucht Geen reden om aan te nemen Ik zou haar niet proberen Dus trok ik haar haar aan Ze heeft haar benen in de lucht An 'vroeg of ze daar geen cooties had (Whaddya betekent cooties! Geen cooties voor mij!) Ze was aan het knielen BUNS UP! Ik was een deal ' WHEELIN 'EEN' DEALIN 'EEN OOOOH! Ze gaf zich over aan het gevoel ZE IS ZO SNEL OVERGEGEVEN Een 'ze begon te piepen' Dinah-Moe keek toe vanaf de rand van het bed Met haar lippen krampachtig en haar gezicht werd rood Er kwijlt wat kwijl naar beneden Vanaf de rand van haar kin Terwijl ze de aandoening bespioneerde Haar zus was binnen Ze beefde en beefde An 'greep naar zichzelf Terwijl haar zus een grapje maakte 'Bout haar geestelijke gezondheid 'Tot Dinah-Moe eindelijk Heeft toegegeven Maar ik vertelde het haar Alles wat ze echt nodig had Was een discipline ... Kus mijn aura ... Dora ... M-M-M ... het is echte angora Willen jullie nog wat meer? Precies hier op de flora? Hoe zit het met jou, Fauna? Y'wanna? MMM ... klinkt alsof je ergens op stikt Zei je nog wat meer? Nou, hier zijn er nog meer ... MMM, zeker ... luister Denk je dat ik je kan interesseren In een paar met zirkoon ingelegde pincetten? MMM ... pincet! Hier, laat me ze steriliseren ... Geef me je aansteker ... Ik kon niet zeggen waar ze vandaan komt, Maar ik heb net een dame ontmoet die Dinah-Moe Humm heet Ze wandelt verder, zeg hier eens, zwerver, Ik heb een rekening van veertig dollar, zeg dat je me niet kunt laten klaarkomen (Y'jes kunnen het niet) Ik rukte haar bloeiers uit en verstijfde mijn duim Een 'toegepaste rotatie op haar suikerpruim Ik stak en streelde tot mijn pols gevoelloos werd En 'weet je, ik heb Dinah-Moe Humm gehoord, Dinah-Moe Humm Dinah-Moe Dinah-Moe Dinah-Moe Dinah-Moe