Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frank zappa Songtekst: excentrifugal forz

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frank zappa - excentrifugal forz ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van excentrifugal forz? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frank zappa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frank zappa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals excentrifugal forz .

Origineel

The clouds are really cheap The way I seen 'em thru the ports Of which there is a half-a-dozen On the base of my resorz You wouldn't think I'd have too many Since I never cared for sports But I'm never really lonely In my Excentrifugal Forz There's always Korla Plankton Him 'n me can play the blues An' then I'll watch him buff that Tiny ruby that he use He'll straighten up his turban An' eject a little ooze Along a one-celled Hammond Organism Underneath my shoes An' then I'll call PUP TENTACLE I'll ask him how's his chin I'll fine out How the future is Because that's where he's been His little feet got long 'n flexible An' suckers fell right in The time he crossed the line From LATER ON to WAY BACK WHEN

 

Vertaling

De wolken zijn erg goedkoop Zoals ik ze door de poorten heb gezien Waarvan er een half dozijn zijn Op basis van mijn resorz Je zou niet denken dat ik er te veel zou hebben Omdat ik nooit om sport gaf Maar ik ben nooit echt eenzaam In mijn Excentrifugaal Forz Er is altijd Korla Plankton Hij en ik kunnen de blues spelen En dan zal ik hem dat zien bufferen Kleine robijn die hij gebruikt Hij zet zijn tulband recht Een eject een beetje sijpelen Langs een eencellig Hammond-organisme Onder mijn schoenen En dan bel ik PUP TENTACLE Ik zal hem vragen hoe het met zijn kin gaat Ik red me wel Hoe de toekomst is Omdat hij daar is geweest Zijn voetjes werden lang en flexibel Een 'sukkels vielen er meteen in De tijd dat hij de grens overschreed Van LATER ON naar WAY BACK WHEN