Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frank zappa Songtekst: let s move to cleveland

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frank zappa - let s move to cleveland ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let s move to cleveland? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frank zappa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frank zappa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let s move to cleveland .

Origineel

I been run down Lord, I been lied to And I don't know why I let that mean woman make out a fool She took all my money Wrecked my new car Now she's with one of my good-time buddies Drinkin' in some cross-town bar Sometimes I feel Sometimes I feel Like I been Tied to the whippin' post Tied to the whippin' post Good Lord, I feel like I'm dyin' My friends tell me That I been such a fool But I got to stand there an' take it All for loving you Drown myself in sorrow As I look at what you done Nothin' seems to change That bad times stay the same And I can't run Sometimes I feel Sometimes I feel Like I been Tied to the whippin' post Tied to the whippin' post Good Lord, I feel like I'm dyin'

 

Vertaling

Ik ben versleten Heer, er is tegen me gelogen En ik weet niet waarom Ik heb die gemene vrouw een dwaas laten onderscheiden Ze heeft al mijn geld afgepakt Mijn nieuwe auto kapot gemaakt Nu is ze bij een van mijn goede vrienden Drinkin 'in een of andere stadsbar Soms voel ik Soms voel ik Zoals ik ben geweest Gebonden aan de whippin 'post Gebonden aan de whippin 'post God, ik heb het gevoel dat ik aan het verven ben Mijn vrienden vertellen het me Dat ik zo gek ben geweest Maar ik moet daar staan ??en neem het Allemaal om van je te houden Verdrink mezelf in verdriet Als ik kijk naar wat je hebt gedaan Niets lijkt te veranderen Dat slechte tijden hetzelfde blijven En ik kan niet vluchten Soms voel ik Soms voel ik Zoals ik ben geweest Gebonden aan de whippin 'post Gebonden aan de whippin 'post God, ik heb het gevoel dat ik aan het verven ben