Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frank zappa Songtekst: tell me you love me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frank zappa - tell me you love me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tell me you love me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frank zappa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frank zappa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tell me you love me .

Origineel

Tell me you love me, tell me you love me Like I want you to Tell me you love me, tell me you love me Girl... girl... girl... I love you so hard now, I'm cryin' for you Don't make me lose my pride I want toe inside And grab a hold of you, baby And grab a hold of you Tell me you love me, tell me you love me Like I want you to Tell me you love me, tell me you love me Now... now... now... I want to feel it, give me your love now Don't make me steal it, don't make me steal it Tell me you love me, tell me you love me, Tell me you love me, tell me you love me! Tell me you love me, tell me you love me, Tell me you love me, tell me you love me! Tell me you love me, tell me you love me Like I want you to Tell me you love me, tell me you love me Girl... girl... girl... I love you so hard now, I'm cryin' for you Burnin' with fire, I gotta hot desire 'Cause I gotta make love with you, 'Cause I gotta make love with you, baby 'Cause I gotta make love with you, 'Cause I gotta make love with you Tell me you love me, like I want you to Tell me you love me, like I want you to Tell me you love me, like I want you to Aahh, yeah!

 

Vertaling

Zeg me dat je van me houdt, zeg me dat je van me houdt Zoals ik wil dat je dat doet Zeg me dat je van me houdt, zeg me dat je van me houdt Meisje ... meisje ... meisje ... Ik hou nu zo hard van je, ik huil om je Laat me mijn trots niet verliezen Ik wil teen naar binnen En hou je vast, schat En pak je vast Zeg me dat je van me houdt, zeg me dat je van me houdt Zoals ik wil dat je dat doet Zeg me dat je van me houdt, zeg me dat je van me houdt Nu nu NU... Ik wil het voelen, geef me nu je liefde Laat me het niet stelen, laat me het niet stelen Zeg me dat je van me houdt, zeg me dat je van me houdt, Zeg me dat je van me houdt, zeg me dat je van me houdt! Zeg me dat je van me houdt, zeg me dat je van me houdt, Zeg me dat je van me houdt, zeg me dat je van me houdt! Zeg me dat je van me houdt, zeg me dat je van me houdt Zoals ik wil dat je dat doet Zeg me dat je van me houdt, zeg me dat je van me houdt Meisje ... meisje ... meisje ... Ik hou nu zo hard van je, ik huil om je Brandend van vuur, ik moet warm verlangen Omdat ik de liefde met je moet bedrijven Omdat ik met je moet vrijen, schat Omdat ik de liefde met je moet bedrijven Omdat ik met je moet vrijen Zeg me dat je van me houdt, zoals ik dat wil Zeg me dat je van me houdt, zoals ik dat wil Zeg me dat je van me houdt, zoals ik dat wil Aahh, ja!