Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frankee Songtekst: gotta man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frankee - gotta man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gotta man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frankee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frankee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gotta man .

Origineel

Yeah.... At the bar when this six foot star came walking my way He said shorty your looking kinda bored, do you mind if I stay? My best friend said you gotta talk 'cause i think he plays for Atlanta Hawks but I can't play, maybe someday But right now I'm ok [Chorus] I gotta man (What's that gotta do with me?) I gotta man (I'm not tryin' to hit that, see) I gotta man and he may not be a baller but he's so good to me He's around pick up everytime i call him And he makes me so happy....so happy See there's this guy from New York that I know want to be with me Got it all, plenty ends plenty friends from a house in Miami Takes lots of trips wanting me to go But then one day i had to let him go It sounds good and that's a real sweet But my mans all i need (Repeat Chorus) He's all that i need all i want He's perfect for me that what's up can't nobody do it betterr No worries,and I'm happy [repeat]

 

Vertaling

Yeah.... Aan de bar, toen een twee meter lange ster mijn kant op kwam lopen. Hij zei, je ziet er verveeld uit, vind je het erg als ik blijf? Mijn beste vriend zei dat je moest praten. want ik denk dat hij voor de Atlanta Hawks speelt maar ik kan niet spelen, misschien op een dag But right now I'm ok [Chorus] I gotta man (What's that gotta do with me?) I gotta man (I'm not tryin' to hit that, see) I gotta man and he may not be a baller but he's so good to me He's around pick up everytime I call him And he makes me so happy....so happy Kijk er is een jongen uit New York waarvan ik weet weet dat hij bij me wil zijn. Hij heeft alles, eindeloos veel vrienden vanuit een huis in Miami. Neemt veel reisjes en wil dat ik mee ga. Maar op een dag moest ik hem laten gaan. Het klinkt goed en dat is heel lief But my mans all I need (Repeat Chorus) He's all that I need all I want He's perfect for me that what's up can't nobody do it better No worries, and I'm happy [repeat]