Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frankee Songtekst: who the hell are you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frankee - who the hell are you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van who the hell are you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frankee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frankee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals who the hell are you .

Origineel

I can't take your attitude Boy who the hell are you Walking around like you own something when the truth is not at all Gave you my credit cards so you could hit the mall Still you complain saying things tryin' to make me feel small Who the hell are you to try to make me cry,I need to know why Thinking of you the shit you really ain't shit to do me like this And who the hell are you to try to bring me down Lemme put you down, I'm not with this, lemme show you how it is So baby on the real you ain't nobody to ever try to make me feel This way You're so lame, you better ask somebody Looks like I'll have to take my love away Why you want to curse at me Call me all outta my name Watch yourself player you don't want to see it get ugly Why don't you get a job,really it ain't that hard Instead of doing things to bug me

 

Vertaling

Ik kan niet tegen je houding. Jongen, wie ben jij in godsnaam Je loopt rond alsof je iets bezit terwijl dat helemaal niet zo is. Ik gaf je mijn creditcards zodat je naar het winkelcentrum kon gaan. Toch klaag je en zeg je dingen om me klein te laten voelen Wie ben jij om mij te laten huilen, ik moet weten waarom Denken aan je de shit je echt niet stront om me te doen als dit And who the hell are you to try to bring me down Lemme put you down, I'm not with this, lemme show you how it is Dus baby, in het echt, je bent niemand die me ooit probeert te laten voelen op deze manier Je bent zo stom, je kunt het beter aan iemand vragen Het lijkt erop dat ik mijn liefde moet wegnemen Waarom wil je me uitschelden Noem me allemaal uit mijn naam Kijk uit speler, je wilt het niet lelijk zien worden Waarom zoek je geen baan, het is echt niet zo moeilijk In plaats van dingen te doen om me dwars te zitten