Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frankie and the heartstrings Songtekst: photograph

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frankie and the heartstrings - photograph ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van photograph? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frankie and the heartstrings! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frankie and the heartstrings en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals photograph .

Origineel

You're as pretty as a picture, so cute I've got to kiss ya, When I saw that Polaroid it was you I couldn't avoid. See it was just fleeting upon our very first meeting, Didn't have the time, to recognize your dress. I said, "Was that you in the photograph?" "Was that you in the photograph?" "Was that you in the photograph?" "Was that you in the photograph?" I never mention you, or show you the poster that I drew, You'd just think I'm weird, and I'm really not your type. I just say geeky things like,"I love the way Scott Walker sings, I've got all his records, do you wanna come round to mine?" I said, "Was that you in the photograph?" "Was that you in the photograph?" "Was that you in the photograph?" "Was that you in the photograph?" Do I dare to kiss you? Yes I'll try and kiss you. x4 I'll hold you, I'll hold you x4 Do I dare to kiss you? Yes I'll try and kiss you. Do I dare to kiss you? Yes I'll try and kiss you.

 

Vertaling

Je bent zo mooi als een foto, zo schattig dat ik je wel wil zoenen, Toen ik die Polaroid zag, was jij het waar ik niet omheen kon. Zie je, het was maar vluchtig bij onze allereerste ontmoeting, Ik had geen tijd om je jurk te herkennen. Ik zei: "Ben jij dat op de foto?" "Was jij dat op de foto?" "Was jij dat op de foto? "Was jij dat op de foto?" Ik noem je nooit, of laat je de poster zien die ik tekende, Je zou denken dat ik raar ben, en ik ben echt je type niet. Ik zeg alleen nerderige dingen zoals, "Ik hou van de manier waarop Scott Walker zingt, Ik heb al zijn platen, wil je naar de mijne komen?" Ik zei, "Was jij dat op de foto?" "Was jij dat op de foto?" "Was jij dat op de foto?" "Was jij dat op de foto? Durf ik je te kussen? Ja, ik zal proberen je te kussen. x4 Ik zal je vasthouden, ik zal je vasthouden x4 Durf ik je te kussen? Ja, ik zal proberen je te kussen. Durf ik je te kussen? Ja, ik zal proberen je te kussen.