Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frankie cosmos Songtekst: fool

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frankie cosmos - fool ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fool? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frankie cosmos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frankie cosmos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fool .

Origineel

Your name is a triangle Your heart is a square I love to see you Way over there Once I was happy I found it intriguing Then you got to me Left me bleeding You make me feel like a fool Waiting for you You make me feel like a fool Waiting for you I thought we could eat bread I thought we could talk On darker days With our boots kicked off You looked to me And I looked away Though I had been looking You make me feel like a fool Waiting for you You make me feel like a fool Waiting for you

 

Vertaling

Je naam is een driehoek Je hart is een vierkant Ik zie je graag Helemaal daar Ooit was ik gelukkig Ik vond het intrigerend Dan heb je me te pakken Ik bloedde Je laat me een dwaas voelen Ik wacht op jou Je laat me een dwaas voelen Ik wacht op jou Ik dacht dat we brood konden eten Ik dacht dat we konden praten Op donkere dagen Met onze laarzen afgetrapt Je keek naar me En ik keek weg Hoewel ik had gekeken Je laat me een dwaas voelen Ik wacht op jou Je laat me een dwaas voelen Ik wacht op jou