Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frankie cosmos Songtekst: if i had a dog

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frankie cosmos - if i had a dog ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if i had a dog? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frankie cosmos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frankie cosmos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if i had a dog .

Origineel

If I had a dog I'd take a picture every day. Am I still so sad? Is that pretty lame? Everybody says, "Your decisions are okay, but here's a better idea:" and ament about my brain. If I had a dog I'd draw a picture every day. Am I still so mad? I guess that's pretty lame. Everybody says, "The first one's just a game You'll find a better one." and ament about my body.

 

Vertaling

Als ik een hond had Ik zou elke dag een foto maken. Ben ik nog steeds zo verdrietig? Is dat behoorlijk zwak? Iedereen zegt, 'Uw beslissingen zijn oké, maar hier is een beter idee: " en een opmerking over mijn brein. Als ik een hond had Ik zou elke dag een foto maken. Ben ik nog steeds zo boos? Ik denk dat dat nogal zwak is. Iedereen zegt, 'De eerste is maar een spelletje Je zult een betere vinden. ' en aandacht voor mijn lichaam.