Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frankie cosmos Songtekst: o dreaded c town

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frankie cosmos - o dreaded c town ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van o dreaded c town? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frankie cosmos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frankie cosmos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals o dreaded c town .

Origineel

If you really need to stay inside just to be sure you don't break anything please don't invite me over cause I don't think it is working Today I walk through your town it's ruin for me now I still think you're in every van And appear in all of them You're a dealer a friend a prick a friend Again with more to it Now you're a ghost, a memory Or maybe just a bad story Where are you now ? I don't really care Who you're around, Who you're making scared I don't know or care to know I don't care or know to care

 

Vertaling

Als je echt binnen moet blijven om er zeker van te zijn dat je niets breekt nodig me alsjeblieft niet uit want ik denk niet dat het werkt Vandaag loop ik door je stad het is nu mijn ondergang Ik denk nog steeds dat je in elk busje zit En verschijnen in allemaal Je bent een dealer een vriend een prik een vriend Weer met meer Nu ben je een geest, een herinnering Of misschien gewoon een slecht verhaal Waar ben je nu ? Kan me niet schelen Wie je bent, Wie je bang maakt Ik weet het niet of wil het weten Het kan me niet schelen of weet dat ik erom moet geven