Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frankie j Songtekst: take a chance on me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frankie j - take a chance on me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take a chance on me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frankie j! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frankie j en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take a chance on me .

Origineel

You're so scared of falling in love. 'Cause you end up in the dust, every time Every time! Now you see us all the same. Like our words are just a game, spitting lies Dirty lies! I know, you know there's something here. But you cannot get past the fear. I can help you make it clear. So when you feel like trying again, Reach out, take my hand! See how great it could be, To fall in love, with someone you can trust Who will never give up! 'Cause your all that he needs! Baby take a chance on me! Baby take a chance on me! Baby take a chance on me! Baby take a chance on me! You give 100 percent. But you've never seen a cent. They're so blind, they're so blind! 'Cause I'm looking at your face And the worlds a better place In your eyes, lonely eyes! I know, you know there's something here. But you cannot get past the fear. I can help you make it clear. So when you feel like trying again, Reach out, take my hand! See how great it could be, To fall in love, with someone you can trust Who will never give up! 'Cause your all that he needs! Baby take a chance on me! Baby take a chance on me! Baby take a chance on me! Baby take a chance on me! You've got nothing to lose, baby! But you wont know if you don't try. Just don't leave me asking why. So when your ready to choose, baby, I'll be here with open arms With the same love in my, heart! I know, you know there's something here. But you cannot get past the fear. I can help you make it clear. So when you feel like trying again, Reach out, take my hand! See how great it could be, To fall in love, with someone you can trust Who will never give up! 'Cause your all that he needs! Baby take a chance on me! Baby take a chance on me! Baby take a chance on me! Baby take a chance on me! So when you feel like trying again

 

Vertaling

Je bent zo bang om verliefd te worden. Want je eindigt in het stof, elke keer. Iedere keer weer! Nu zie je ons allemaal hetzelfde. Alsof onze woorden slechts een spel zijn, leugens spuwend Vuile leugens. Ik weet het, je weet dat er hier iets is. Maar je komt niet voorbij de angst. Ik kan je helpen het duidelijk te maken. Dus als je zin hebt om het weer te proberen, reik uit, neem mijn hand! Zie hoe geweldig het zou kunnen zijn, om verliefd te worden, op iemand die je kunt vertrouwen Die nooit zal opgeven! Want jij bent alles wat hij nodig heeft! Schatje, waag een kans met mij! Schatje, waag een gokje met mij! Schatje, waag het eens. Schatje, waag je kans! Je geeft 100 procent. Maar je hebt nog nooit een cent gezien. Ze zijn zo blind, ze zijn zo blind! 'Cause I'm looking at your face And the worlds a better place In jouw ogen, eenzame ogen. Ik weet het, je weet dat er hier iets is. Maar je kunt niet voorbij de angst komen. Ik kan je helpen het duidelijk te maken. Dus als je het weer wilt proberen, reik uit, neem mijn hand! Zie hoe geweldig het zou kunnen zijn, om verliefd te worden, op iemand die je kunt vertrouwen Die nooit zal opgeven! Want jij bent alles wat hij nodig heeft! Schatje, waag een kans met mij! Schatje, waag een gokje met mij! Schatje, waag het eens. Schatje, waag je kans! Je hebt niets te verliezen, baby! Maar je zult het niet weten als je het niet probeert. Laat me niet vragen waarom. Dus als je klaar bent om te kiezen, schatje, zal ik hier zijn met open armen Met dezelfde liefde in mijn hart! Ik weet, je weet dat er hier iets is. Maar je komt niet voorbij je angst. Ik kan je helpen het duidelijk te maken. Dus als je het weer wilt proberen, reik uit, neem mijn hand! Zie hoe geweldig het zou kunnen zijn, om verliefd te worden, op iemand die je kunt vertrouwen Die nooit zal opgeven! Want jij bent alles wat hij nodig heeft! Schatje, waag een kans met mij! Schatje, waag een gokje met mij! Schatje, waag het eens. Schatje, waag je kans bij mij! Dus als je het weer wilt proberen