Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frankie lymon and the teenagers Songtekst: baby baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frankie lymon and the teenagers - baby baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van baby baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frankie lymon and the teenagers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frankie lymon and the teenagers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals baby baby .

Origineel

(Baby, baby, ta-ta-daa, ta-ta-daa) Baby-baby, how I want you Baby-baby, how I need you Baby-baby, you're the only one, two, three, four Baby-baby, how I miss you Baby-baby, long to kiss you Baby-baby, say you want me, two, three, four, five You're my favourite number, all that counts is you I'm so glad it's you I want I'm so glad you want me too Baby-baby, want to bring you Baby-baby, a wedding ring too Baby-baby, soon will be three, four, five, six Stop! Baby-baby, when I'm near you Baby-baby, I go right to Baby-baby, heaven number seven, eight, nine, ten Baby-baby, in your arms dear Baby-baby, all your charms dear Baby-baby, I appreciate nine, ten, eleven You're my favourite number, all that counts is you I'm so glad it's you I want I'm so glad you want me too Baby-baby, hold me tight dear Baby-baby, with all your might dear Baby-baby, till the clcok strikes nine, ten, eleven, twelve Go home! That's all, bye-bye

 

Vertaling

(Baby, baby, ta-ta-daa, ta-ta-daa) Baby-baby, hoe ik je wil Baby-baby, wat heb ik je nodig Baby-baby, jij bent de enige, twee, drie, vier Baby-baby, wat mis ik je Baby-baby, lang om je te kussen Baby-baby, zeg dat je me wilt, twee, drie, vier, vijf Je bent mijn favoriete nummer, het enige dat telt, ben jij Ik ben zo blij dat jij het bent die ik wil Ik ben zo blij dat jij mij ook wilt Baby-baby, wil je brengen Baby-baby, ook een trouwring Baby-baby, binnenkort worden het drie, vier, vijf, zes Hou op! Baby-baby, als ik bij je in de buurt ben Baby-baby, ik ga meteen naar Baby-baby, hemel nummer zeven, acht, negen, tien Baby-baby, in je armen lieverd Baby-baby, al je charmes schat Baby-baby, ik waardeer negen, tien, elf Je bent mijn favoriete nummer, het enige dat telt, ben jij Ik ben zo blij dat jij het bent die ik wil Ik ben zo blij dat jij mij ook wilt Baby-baby, houd me stevig vast schat Baby-baby, met al je macht schat Baby-baby, totdat de clcok negen, tien, elf, twaalf slaat Ga naar huis! Dat is alles, tot ziens