Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frankie lymon & the teenagers Songtekst: why do fools fall in love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frankie lymon & the teenagers - why do fools fall in love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van why do fools fall in love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frankie lymon & the teenagers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frankie lymon & the teenagers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals why do fools fall in love .

Origineel

Ooooo wah, oooooo wah, ooooo wah, oooooo wah Ooooo wah, oooooo wah, why do fools fall in love? [Verse 1} Why do birds sing so gay And lovers await the break of day? Why do they fall in love? Why does the rain fall from up above? Why do fools fall in love? Why do they fall in love? [Bridge] Love is a losing game Love can be a shame I Know of a fool, you see For that fool is me! Tell me why, tell me why? [Verse 1] Why do birds sing so gay And lovers await the break of day? Why do they fall in love? Why does the rain fall from up above? Why do fools fall in love? Why do they fall in love? [Verse 2] Why does my heart skip a crazy beat? For I know it will reach defeat! Tell me why, tell me why? Why do fools fall in love?

 

Vertaling

Ooooo wah, oooooo wah, oooooo wah, oooooo wah Ooooo wah, oooooo wah, waarom worden dwazen verliefd? [Verse 1} Waarom zingen de vogels zo vrolijk En wachten minnaars op het aanbreken van de dag? Waarom worden ze verliefd? Waarom valt de regen van boven? Waarom worden dwazen verliefd? Waarom worden ze verliefd? [Bridge] Liefde is een verloren spel Liefde kan een schande zijn Weet van een dwaas, zie je Want die dwaas ben ik! Vertel me waarom, vertel me waarom? [Verse 1] Why do birds sing so gay en wachten verliefden op het aanbreken van de dag? Waarom worden ze verliefd? Waarom valt de regen van boven? Waarom worden dwazen verliefd? Waarom worden ze verliefd? [Verse 2] Waarom slaat mijn hart een gekke slag over? Want ik weet dat het de nederlaag zal bereiken! Vertel me waarom, vertel me waarom? Waarom worden dwazen verliefd?