Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frankie valli Songtekst: swearin to god

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frankie valli - swearin to god ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van swearin to god? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frankie valli! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frankie valli en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals swearin to god .

Origineel

Give me the moonlight Give me the girl And leave the rest to me Give me a shady nook By a babbling brook Where no one can see Give me a bench for two Where we can bill and coo And mine she

 

Vertaling

Geef me het maanlicht Geef me het meisje En laat de rest aan mij over Geef me een schaduwrijk hoekje Bij een kabbelend beekje Waar niemand kan zien Geef me een bankje voor twee Waar we kunnen snauwen en koeren En de mijne zij