Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: franks enemy Songtekst: i think

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: franks enemy - i think ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i think? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van franks enemy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van franks enemy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i think .

Origineel

I think I know why It looks like I'm where I thought I'd be The day that I die Hard to believe could it be so So much more left to go I've been told where I'm going But I still get scared sometimes Remembering the past that didn't last And how I died sometimes Didn't care for one or all In the disease of the fall What I see around It brings tears to my eyes If I do nothing about it What right do I have to cry Just save the tears For the dawn of the eternal day Stand uselessly before God With nothing to say I've been told the right things It's hard to do them anyway I just can't account for All the blessings in my way Tomorrow they may go It can't change what I know

 

Vertaling

Ik denk dat ik weet waarom Het lijkt erop dat ik ben waar ik dacht dat ik zou zijn De dag dat ik sterf Moeilijk te geloven dat het zo kan zijn Zoveel meer te gaan Er is mij verteld waar ik heen ga Maar toch word ik soms bang Herinnerend aan het verleden dat niet duurde En hoe ik soms stierf Niet gaf om één of allen In de ziekte van de val Wat ik om me heen zie Het brengt tranen in mijn ogen Als ik er niets aan doe Welk recht heb ik om te huilen Bewaar de tranen maar Voor de dageraad van de eeuwige dag Sta nutteloos voor God Met niets te zeggen Mij zijn de juiste dingen verteld Het is toch moeilijk om ze te doen Ik kan me gewoon niet verantwoorden Al de zegeningen op mijn weg Morgen kunnen ze weg zijn Het kan niet veranderen wat ik weet