Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: franks enemy Songtekst: imbecile factory

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: franks enemy - imbecile factory ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van imbecile factory? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van franks enemy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van franks enemy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals imbecile factory .

Origineel

Every song I've written Every attempt to dissect Of what's all around me My heart still can't make sense As I'm hit with the reality Dead child behind K-Mart Years ago I could have pushed the button But that makes me one more part Used to carry signs Propagating my beliefs But only in my mind Was there any relief Battle is one on one 24-7 time I am one of a priesthood Life is more than a rhyme And the imbecile factory churns on And the imbecile factory churns on And the imbecile factory churns on And the imbecile factory churns on Load up my ark as I fly above I am imperfect but no pillar of salt I can see the fire rain down it is not for me I tried to warn the fools but they would not see Eternal survival walk the golden streets alone Reading the names on uncountable tombstones The fellowship I once enjoyed has left me betrayed I hand them all to Satan so they may have their way And the imbecile factory churns on And the imbecile factory churns on And the imbecile factory Imbecile factory Imbecile factory Churns on

 

Vertaling

Elk liedje dat ik heb geschreven Elke poging om te ontleden Van wat er allemaal om me heen is Mijn hart kan het nog steeds niet begrijpen Als ik word geraakt door de realiteit Dood kind achter K-Mart Jaren geleden had ik op de knop kunnen drukken Maar dat maakt me nog een deel Gebruikt om borden te dragen Mijn overtuigingen uitdragend Maar alleen in mijn gedachten Was er enige opluchting De strijd is één op één 24 uur per dag Ik ben een van een priesterschap Het leven is meer dan een rijmpje En de imbiciele fabriek draait door En de imbeciele fabriek draait door En de imbeciele fabriek draait door En de imbeciele fabriek draait door Laad mijn ark als ik hierboven vlieg Ik ben onvolmaakt maar geen zoutpilaar Ik kan het vuur zien regenen het is niet voor mij Ik probeerde de dwazen te waarschuwen maar ze wilden het niet zien Eeuwige overleving loopt door de gouden straten alleen Ik lees de namen op ontelbare grafstenen. De gemeenschap waar ik ooit van genoot heeft me verraden Ik geef ze allemaal aan Satan zodat ze hun zin kunnen krijgen En de imbeciele fabriek draait door En de imbeciele fabriek draait door En de imbeciele fabriek Imbeciele fabriek Imbeciele fabriek Draait door