Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Frans Bauer Songtekst: Ik Zal Bij Jou Zijn

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Frans Bauer - Ik Zal Bij Jou Zijn ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ik Zal Bij Jou Zijn? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Frans Bauer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Frans Bauer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ik Zal Bij Jou Zijn .

Origineel

We weten dat elke minuut voor ons telt, En dat we nog even, Heel even nog samen zijn. We houden elkaar vast, Met de kracht uit de hoop zolang het er nog is. Samen genieten van het leven en elk moment. S'nachts droom ik over wat is geweest. Refrein: Ik zal bij jou zijn, Als je afscheid van me neemt, en reist naar het paradijs, waar de zon alleen maar schijnt en geluk bestaat. Ik zal bij jou zijn als jou levens licht uit gaat, jij je ogen sluit en slaapt, en reist naar niemandsland, Met mijn hand in jou hand. Ik weet nu wat houden van echt voor ons is, Tis veel meer, Echt veel meer,zoveel meer dan samen zijn. We huilen met elkaar, met een kracht uit een lach Zijn blij met elke dag, Eens komt het afscheid ik wil je niet kwijt, toch komt die dag, Er is nog zoveel voor ons te doen Refrein: Ik zal bij jou zijn, Als je afscheid van me neemt, en reist naar het paradijs, waar de zon alleen maar schijnt en geluk bestaat. Ik zal bij jou zijn als jou levens licht uit gaat, jij je ogen sluit en slaapt, en reist naar niemandsland, Met mijn hand in jou hand.

 

Vertaling

We weten dat elke minuut voor ons telt, En dat we nog even, Heel even nog samen zijn. We houden elkaar vast, Met de kracht uit de hoop zolang het er nog is. Samen genieten van het leven en elk moment. S'nachts droom ik over wat is geweest. Refrein: Ik zal bij jou zijn, Als je afscheid van me neemt, en reist naar het paradijs, waar de zon alleen maar schijnt en geluk bestaat. Ik zal bij jou zijn als jou levens licht uit gaat, jij je ogen sluit en slaapt, en reist naar niemandsland, Met mijn hand in jou hand. Ik weet nu wat houden van echt voor ons is, Tis veel meer, Echt veel meer,zoveel meer dan samen zijn. We huilen met elkaar, met een kracht uit een lach Zijn blij met elke dag, Eens komt het afscheid ik wil je niet kwijt, toch komt die dag, Er is nog zoveel voor ons te doen Refrein: Ik zal bij jou zijn, Als je afscheid van me neemt, en reist naar het paradijs, waar de zon alleen maar schijnt en geluk bestaat. Ik zal bij jou zijn als jou levens licht uit gaat, jijje ogen sluit en slaapt, en reist naar niemandsland, Met mijn hand in jou hand.