Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Frans Bouwer Songtekst: Heb Je Even Voor Mij?

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Frans Bouwer - Heb Je Even Voor Mij? ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Heb Je Even Voor Mij?? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Frans Bouwer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Frans Bouwer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Heb Je Even Voor Mij? .

Origineel

ik kwam jou tegen - oweehoo jij was verlegen - oweehoo ik loop nu al dagen - oweehoo want ik wil je wat vragen - oweehoo heb je even voor mij, maak wat tijd voor me vrij. ieder uur van de dag denk ik steeds aan jou lach, alleen jij maakt me blij. heb je even voor mij, maak wat tijd voor me vrij. zeg me wat ik moet doen, want ik wacht op die zoen. kom vanavond bij mij. ik zit te dromen - oweehoo of jij zult komen - oweehoo laat het me weten - oweehoo ik kan jou niet vergeten - oweehoo heb je even voor mij, maak wat tijd voor me vrij. ieder uur van de dag denk ik steeds aan jou lach, alleen jij maakt me blij. heb je even voor mij, maak wat tijd voor me vrij. zeg me wat ik moet doen, want ik wacht op die zoen. kom vanavond bij mij. heb je even voor mij, maak wat tijd voor me vrij. ieder uur van de dag denk ik steeds aan jou lach, alleen jij maakt me blij. heb je even voor mij, maak wat tijd voor me vrij. zeg me wat ik moet doen, want ik wacht op die zoen. kom vanavond bij mij.

 

Vertaling

ik kwam jou tegen - oweehoo jij was verlegen - oweehoo ik loop nu al dagen - oweehoo want ik wil je wat vragen - oweehoo heb je even voor mij, maak wat tijd voor me vrij. ieder uur van de dag denk ik steeds aan jou lach, alleen jij maakt me blij. heb je even voor mij, maak wat tijd voor me vrij. zeg me wat ik moet doen, want ik wacht op die zoen. kom vanavond bij mij. ik zit te dromen - oweehoo of jij zult komen - oweehoo laat het me weten - oweehoo ik kan jou niet vergeten - oweehoo heb je even voor mij, maak wat tijd voor me vrij. ieder uur van de dag denk ik steeds aan jou lach, alleen jij maakt me blij. heb je even voor mij, maak wat tijd voor me vrij. zeg me wat ik moet doen, want ik wacht op die zoen. kom vanavond bij mij. heb je even voor mij, maak wat tijd voor me vrij. ieder uur van de dag denk ik steeds aan jou lach, alleen jij maakt me blij. heb je even voor mij, maak wat tijd voor me vrij. zeg me wat ik moet doen, want ik wacht op die zoen. kom vanavond bij mij.