Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Frans Duitjs Songtekst: Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Frans Duitjs - Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Frans Duitjs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Frans Duitjs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij .

Origineel

`s Avonds laat je mij alleen Heb dan niemand om me heen `k rook m`n laatste sigaret Dan ga ik alleen naar bed M`n gedachten doen zo`n pijn. Waar zal jij vanavond zijn. `t is al twee uur in de nacht. En ik die op je wacht Jij denkt maar dat je alles mag van mij Ik zit hier in een kooi, en jij bent vrij. Wat ben ik toch stom dat ik maar wacht. Ja wachten doe ik steeds de hele nacht Jij denkt maar dat je alles mag van mij Maar dat is na vannacht voorgoed voorbij Een leugen heeft verloren van de trouw Wat ben jij voor een vrouw Ik kijk doelloos naar `t behang Wacht op je voetstap in de gang Een kloppend lijden een stil verdriet Wat ik voel begrijp je niet Heb ik soms iets fout gedaan Kunnen wij zo verder gaan Is net alsof jij me iets verwijd Ik ben zo in onzekerheid Jij denkt maar dat je alles mag van mij Ik zit hier in een kooi, en jij bent vrij. Wat ben ik toch stom dat ik maar wacht. Ja wachten doe ik steeds de hele nacht Jij denkt maar dat je alles mag van mij Maar dat is na vannacht voorgoed voorbij Een leugen heeft verloren van de trouw Wat ben jij voor een vrouw Jij denkt maar dat je alles mag van mij Maar dat is na vannacht voorgoed voorbij Een leugen heeft gewonnen van de trouw Wat ben jij voor een vrouw

 

Vertaling

`s Avonds laat je mij alleen Heb dan niemand om me heen `k rook m`n laatste sigaret Dan ga ik alleen naar bed M`n gedachten doen zo`n pijn. Waar zal jij vanavond zijn. `t is al twee uur in de nacht. En ik die op je wacht Jij denkt maar dat je alles mag van mij Ik zit hier in een kooi, en jij bent vrij. Wat ben ik toch stom dat ik maar wacht. Ja wachten doe ik steeds de hele nacht Jij denkt maar dat je alles mag van mij Maar dat is na vannacht voorgoed voorbij Een leugen heeft verloren van de trouw Wat ben jij voor een vrouw Ik kijk doelloos naar `t behang Wacht op je voetstap in de gang Een kloppend lijden een stil verdriet Wat ik voel begrijp je niet Heb ik soms iets fout gedaan Kunnen wij zo verder gaan Is net alsof jij me iets verwijd Ik ben zo in onzekerheid Jij denkt maar dat je alles mag van mij Ik zit hier in een kooi, en jij bent vrij. Wat ben ik toch stom dat ik maar wacht. Ja wachten doe ik steeds de hele nacht Jij denkt maar dat je alles mag van mij Maar dat is na vannacht voorgoed voorbij Een leugen heeft verloren van de trouw Wat ben jij voor een vrouw Jij denkt maar dat je alles mag van mij Maar dat is na vannacht voorgoed voorbij Een leugen heeft gewonnen van de trouw Wat ben jij voor een vrouw