Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: franz ferdinand Songtekst: evil eye in flagranti rework

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: franz ferdinand - evil eye in flagranti rework ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van evil eye in flagranti rework? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van franz ferdinand! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van franz ferdinand en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals evil eye in flagranti rework .

Origineel

What's the color of the next car? Yeah, red ya bastard I don't believe in God, but I believe in that shit Not me! I'd like to bring them down Not me! Some fool who dumb dumb do Not not! Not me Uh, some people get a freak out of me Some people can see that I can see Some people wanna see what I see Some people put an evil eye on me I have the evil eye I, I, I see your soul Your wear it on your face It's worn in what you do What's the color of the next car? Yeah, red ya bastard I don't believe in God, but I believe in that shit Not me! Me, I'd like to bring them down Not me! Some fool who dumb dumb do Not not! Not me Uh, some people get a freak out of me Some people can see that I can see Oh, some people wanna see what I see Some people put an evil eye on me It looks so clean but I can see The crawling, crawling creatures Suspended in solution No, no, there's no solution Uh, some people get a freak out of me Some people can see that I can see Oh, some people wanna see what I see Some people put an evil eye on me Some people wanna see what I see Some people put an evil eye on me Oh, some people wanna see what I see Some people put an evil eye on me

 

Vertaling

Wat is de kleur van de volgende auto? Ja, rood, klootzak. Ik geloof niet in God, maar ik geloof in die shit. Ik niet. Ik zou ze graag neerhalen. Ik niet. Een of andere idioot die stomme dingen doet Niet ik! Ik niet. Uh, sommige mensen worden gek van mij Sommige mensen kunnen zien dat ik kan zien Sommige mensen willen zien wat ik zie Sommige mensen hebben een boos oog op mij Ik heb het boze oog Ik, ik, ik zie je ziel Je draagt het op je gezicht Het zit in wat je doet Wat is de kleur van de volgende auto? Ja, rood, klootzak. Ik geloof niet in God, maar ik geloof in die shit. Niet in mij. Ik, ik zou ze graag neerhalen. Ik niet. Een of andere idioot die stomme dingen doet Niet ik! Ik niet. Uh, sommige mensen worden gek van mij Sommige mensen kunnen zien dat ik kan zien Oh, sommige mensen willen zien wat ik zie Sommige mensen kijken me kwaad aan Het lijkt zo schoon maar ik kan zien De kruipende, kruipende wezens Hangend in de oplossing Nee, nee, er is geen oplossing Uh, sommige mensen worden gek van mij Sommige mensen kunnen zien dat ik kan zien Oh, sommige mensen willen zien wat ik zie Sommige mensen kijken me kwaad aan Sommige mensen willen zien wat ik zie Sommige mensen kijken me boos aan Oh, sommige mensen willen zien wat ik zie Sommige mensen kijken me boos aan