Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Franz Ferdinand Songtekst: Micheal

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Franz Ferdinand - Micheal ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Micheal? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Franz Ferdinand! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Franz Ferdinand en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Micheal .

Origineel

This is where I wanna be, so heavenly So come and dance with me Michael So sexy, I'm sexy So come and dance with me Michael I'm all that you see, you wanna see So come and dance with me Michael So close now, so close now So come and dance with me So come and dance with me So come and dance with me Michael, you're the boy with all the leather hips Sticky hair, sticky hips, stubble on my sticky lips Michael, you're the only one I'd ever want Only one I'd ever want, only one I'd ever want Beautiful boys on a beautiful dancefloor Michael, you're dancing like a beautiful dance whore Michael waiting on a silver platter now And nothing matters now [achterwaarts] Call your mother, she's worried about you This is what I am, I am a man So come and dance with me Michael So strong now, it's strong now So come and dance with me Michael I'm all that you see, you you wanna see So come and dance with me Michael So close now, it's close now So come and dance with me So come and dance with me So come and dance with me Michael, you're the boy with all the leather hips Sticky hair, sticky hips, stubble on my sticky lips Michael, you're the only one I'd ever want Only one I'd ever want, only one I'd ever want Beautiful boys on a beautiful dancefloor Michael, you're dancing like a beautiful dance whore Michael waiting on a silver platter now And nothing matters now Michael, you're the only one I'd ever want Only one I'd ever want, only one I'd ever want Michael, you're the only one I'd ever want Only one I'd ever want, only one I'd ever want Beautiful boys on a beautiful dancefloor Michael, you're dancing like a beautiful dance whore Michael waiting on a silver platter now And nothing matters now Nothing matters Nothing matters, oh yeah

 

Vertaling

Dit is waar ik wil zijn, dus hemelse Dus kom en dans met mij Michael Dus sexy, I'm sexy Dus kom en dans met mij Michael Ik ben alles wat je ziet, wil je zien Dus kom en dans met mij Michael Zo dicht nu, zo dichtbij nu Dus kom en dans met mij Dus kom en dans met mij Dus kom en dans met mij Michael, je bent de jongen met alle leer heupen Sticky haren, kleverige heupen, stoppels op mijn kleverige lippen Michael, je bent de enige die ik ooit had willen Slechts een die ik ooit had willen, enige die ik ooit had willen Mooie jongens op een mooie dansvloer Michael, je bent dansen als een mooie dans hoer Michael wachten nu op een zilveren schotel En niets aangelegenheden nu [achterwaarts] Bel je moeder, ze is bezorgd over je Dit is wat ik ben, ik ben een man Dus kom en dans met mij Michael Zo sterk nu, het is nu sterk Dus kom en dans met mij Michael Ik ben alles wat je ziet, je je wilt zien Dus kom en dans met mij Michael Zo dichtbij nu, het is nu dicht Dus kom en dans met mij Dus kom en dansmet mij Dus kom en dans met mij Michael, je bent de jongen met alle leer heupen Sticky haren, kleverige heupen, stoppels op mijn kleverige lippen Michael, je bent de enige die ik ooit had willen Slechts een die ik ooit had willen, enige die ik ooit had willen Mooie jongens op een mooie dansvloer Michael, je bent dansen als een mooie dans hoer Michael wachten nu op een zilveren schotel En niets aangelegenheden nu Michael, je bent de enige die ik ooit had willen Slechts een die ik ooit had willen, enige die ik ooit had willen Michael, je bent de enige die ik ooit had willen Slechts een die ik ooit had willen, enige die ik ooit had willen Mooie jongens op een mooie dansvloer Michael, je bent dansen als een mooie dans hoer Michael wachten nu op een zilveren schotel En niets aangelegenheden nu Niets zaken Niets zaken, oh yeah