Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fratellis Songtekst: got ma nuts from a hippie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fratellis - got ma nuts from a hippie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van got ma nuts from a hippie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fratellis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fratellis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals got ma nuts from a hippie .

Origineel

Well she wants to be a singer in the band, Maybe I'll give the girl a hand And a microphone. Looks like she's all alone. She can bring a friend, Though she's not my kind of friend. She keeps on staring me out with her Ole black 'n' blue eyes. And I can take her dancin' Just to give the girl a chance 'n' I was never that good At being nice when I should. I guess that she'll forgive me Right before she tries to kill me 'Cause I sold her on yesterday's Come take me home eyes. And I can take you waltzin' Just so she could kick my head in. Oh, I do believe I was drunk And both of my heads had shrunk. I guess her name was Tina, 'Cause before I'd even seen her I was lost in her "What's your name? Just get me... Oh take me home eyes. And Chelsea says she's got nowhere to go, And if she does she's gettin' there slow, And I can help her out but I've got somewhere to be, And that's the very thing when your dealing with me. Young soul shagger, Beggin' me to bag her Filthy heart and swollen hips, And she said, "Oh, my dearest, I'm not pretty. Isn't it a pity That you won't kiss these rotten lips?" Oh take me home eyes. Ole black and blue eyes. And Chelsea says she's got nowhere to go, And if she does she's gettin' there slow, And I can help her out but I've got somewhere to be, And that's the very thing when your dealing with me. Do do do do do do do do do....

 

Vertaling

Nou, ze wil zangeres worden in de band, Misschien zal ik het meisje een hand geven En een microfoon. Het lijkt erop dat ze helemaal alleen is. Ze kan een vriend meenemen, hoewel ze niet mijn soort vriendin is. Ze blijft me maar aanstaren met haar Ole zwarte 'n' blauwe ogen. And I can take her dancin' Just to give the girl a chance 'n' Ik was nooit zo goed in aardig zijn wanneer ik dat zou moeten. Ik denk dat ze me zal vergeven Net voordat ze me probeert te vermoorden Cause I sold her on yesterday's Kom neem me mee naar huis ogen. And I can take you waltzin' Alleen maar zodat ze mijn hoofd in kan schoppen. Oh, ik geloof dat ik dronken was En allebei mijn hoofden waren gekrompen. Ik denk dat haar naam Tina was, 'Cause before I'd even seen her Ik was verloren in haar "Wat is je naam? Haal me gewoon... Oh breng me naar huis ogen. En Chelsea zegt dat ze nergens heen kan, en als ze er wel is, dan komt ze er langzaam, En ik kan haar helpen, maar ik moet ergens zijn, En dat is het nou net als je met mij te maken hebt. Young Soul Shagger, Smeekt me om haar te pakken Filthy heart and swollen hips, En ze zei, "Oh, mijn liefste, Ik ben niet mooi. Is het niet jammer Dat je deze rotte lippen niet wil kussen?" Oh breng me naar huis ogen. Ole zwart en blauwe ogen. En Chelsea zegt dat ze nergens heen kan, en als ze er wel is, dan komt ze er langzaam, En ik kan haar helpen, maar ik moet ergens zijn, En dat is het nou net als je met mij te maken hebt. Do do do do do do do do do do ....