Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fred e gustavo Songtekst: cuidado coração

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fred e gustavo - cuidado coração ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cuidado coração? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fred e gustavo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fred e gustavo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cuidado coração .

Origineel

Cuidado coração, esquece logo essa paixão, não se amarra. Não faz isso não, qualquer hora de saudade você para. Ô coração, já te falei. Toma cuidado, desse mal eu já provei. Vou te falar o que passei, por culpa sua eu já sofri quando me apaixonei. Deixa de ser teimoso, de ser vagabundo. Fica sofrendo aí com tanta gata nesse mundo. Ela só faz o que quer, me ama e dá no pé. Chuta o pau dessa barraca e salve-se quem puder. Cuidado coração, esquece logo essa paixão, não se amarra. Não faz isso não, qualquer hora você para. . Contribuição: Marcel

 

Vertaling

Voorzichtig hart, vergeet deze passie, laat je niet binden. Doe dat niet. Elke keer als je me mist, zul je stoppen. Oh hart, ik heb het je al verteld. Wees voorzichtig, ik heb dit kwaad al geproefd. Ik zal je zeggen wat ik heb doorgemaakt, het is jouw schuld dat ik leed toen ik verliefd werd. Stop met koppig zijn, stop met een zwerver te zijn. Je lijdt met zoveel meisjes in deze wereld. Ze doet alleen wat ze wil, houdt van me en geeft de voet. Schop het blik naar beneden en red jezelf als je kunt. Voorzichtig hart, vergeet deze passie, laat je niet vastbinden. Doe dat niet, elke keer als je stopt. Bijdrage: Marcel