Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fred e gustavo Songtekst: então valeu

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fred e gustavo - então valeu ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van então valeu? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fred e gustavo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fred e gustavo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals então valeu .

Origineel

Te dei o meu amor, você não quis cuidar. Eu senti o sabor da lágrima rolar. Agora senta aqui, você vai escutar. Tudo que me fez sofrer, tudo que me fez passar. Ao encontrar você eu me perdi de mim. O que é que eu fui querer, por que te amei assim?. Sem alma e coração, você é tão ruim. E agora que eu to bem você quer voltar pra mim. Então valeu te ver assim pedindo pra voltar. Valeu demais te ver no meu lugar. Valeu te ver sofrer o que sofri, chorar o que chorei. Então valeu te ver, mas eu preciso te falar. To bem melhor e alguém no seu lugar me faz feliz. Que sabe me amar, então valeu demais te encontrar

 

Vertaling

Ik gaf je mijn liefde, je wilde er niet om geven. Ik voelde de smaak van tranen naar beneden rollen. Ga hier zitten, je gaat luisteren. Alles wat je me hebt laten lijden, alles wat je me hebt laten doorstaan. Toen ik jou ontmoette verloor ik mezelf. Wat wilde ik, waarom hield ik zo van je? Zonder hart en ziel, ben je zo slecht. En nu ik in orde ben, wil je bij me terugkomen. Dus het was het waard om je zo te zien vragen om terug te komen. Het was het waard om jou in mijn plaats te zien. Het was het waard jou te zien lijden wat ik heb geleden, te zien huilen wat ik heb gehuild. Dus het was de moeite waard om je te zien, maar ik moet je vertellen. Ik ben veel beter en iemand in jouw plaats maakt me gelukkig. Die weet hoe ze van me moet houden, dus het was het waard om jou te vinden