Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fred e gustavo Songtekst: ponto final

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fred e gustavo - ponto final ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ponto final? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fred e gustavo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fred e gustavo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ponto final .

Origineel

Acabou,é ponto final pra nós dois. Me diz o que vem depois desse amor. Acabou, suas mentiras e juras e brigas.. Tudo de bom que a gente viveu vou guardar dentro do coração. Mais quero esquecer os momentos que você me fez chorar de solidão. Não vai ser tão facil esquecer nosso amor. Lembrar do meu corpo e não ter meu calor. Solidão abraça quem não dá valor, a um grande amor. Refrão :. Vai, e ao fechar a porta não olhe pra trás. Eu sei que vou sofrer, mas eu não quero mais. Ficar aqui chorando esperando você. Agora é pra valer. Você não deu valor , não cuidou de nós dois. Não vou voltar atrás, nem deixar pra depois. É ponto final pra nós dois!

 

Vertaling

Het is voorbij, dat is definitief voor ons beiden. Vertel me wat er na deze liefde komt Het is voorbij, jullie leugens en gevloek en gevechten... Alles wat goed was zal ik in mijn hart bewaren. Maar ik wil de momenten vergeten dat je me liet huilen van eenzaamheid. Het zal niet zo makkelijk zijn om onze liefde te vergeten. Denk aan mijn lichaam en niet aan mijn warmte. Eenzaamheid omarmt hen die geen waarde geven, aan een grote liefde. Chorus :. Ga, en als je de deur sluit, kijk dan niet om. Ik weet dat ik zal lijden, maar ik wil niet meer. Blijf hier huilend op je wachten. Nu is het echt. Je gaf geen waarde, je zorgde niet voor ons beiden. Ik ga niet terug, of weg voor later. Het is voorbij voor ons beiden!