Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fred hammond Songtekst: keeping my mind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fred hammond - keeping my mind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van keeping my mind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fred hammond! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fred hammond en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals keeping my mind .

Origineel

Such a sweet communion As everyday I seek Your face Knowing that Your best for me is wherever You are You can speak life in me And take me up on eagleâ??s wings And all day long I think on these things Lord they that keep their minds stayed on You Will be kept in perfect peace Ad I know You are able to 'Cause my fears to cease [Chorus] Won't let a day go by Without keeping my mind Keeping it stayed on Jesus Stayed on Jesus With every new sunrise I gotta keep my mind Meditate on Him And keep His Spirit deep within When the darkness covers me When the light grows strangely dim It's Your power that anchors me For I keep Your words deep within So what the day holds for me wonâ??t make me run and hide As long as You are my guide For they that keep their minds stayed on You Will be kept in perfect peace I know You are able to 'Cause my fears to cease [Chorus] [Bridge] Oh what joy You've given me As I learn to trust in You You have bee proven to be all that I need All that I need, So I say [Repeat] Stay, Stay, Keeping my mind on Jesus Stay, stay Meditate on Him and keep His Spirit deep within

 

Vertaling

Zo'n zoete gemeenschap Als ik elke dag Uw aangezicht zoek Wetende dat Uw beste voor mij is waar U ook bent U kunt leven in mij spreken En me meevoeren op adelaarsvleugels En de hele dag denk ik aan deze dingen Heer, zij die hun gedachten op U gericht houden Zullen in volmaakte vrede bewaard worden. En ik weet dat U in staat bent om Mijn angsten te doen ophouden [refrein] Ik zal geen dag voorbij laten gaan Zonder mijn gedachten Keeping it stayed on Jesus Stayed on Jesus With every new sunrise Ik moet mijn gedachten Mediteren op Hem En Zijn Geest diep van binnen bewaren Wanneer de duisternis me bedekt Als het licht vreemd schemerig wordt Het is Uw kracht die mij verankert Want ik bewaar Uw woorden diep van binnen Zodat wat de dag voor mij in petto heeft, mij niet doet wegrennen en verstoppen. Zolang U mijn gids bent Want zij die hun gedachten bij U houden Zullen in perfecte vrede bewaard worden. Ik weet dat U in staat bent om mijn angsten te doen ophouden [Chorus] [Bridge] Oh wat een vreugde hebt U mij gegeven Als ik leer op U te vertrouwen U hebt bewezen dat U alles bent wat ik nodig heb Alles wat ik nodig heb, Dus zeg ik [Herhaal] Blijf, Blijf, Hou mijn gedachten op Jezus Blijf, blijf Mediteer op Hem en houd Zijn Geest diep van binnen