Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fredalba Songtekst: prepare to reactivate

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fredalba - prepare to reactivate ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van prepare to reactivate? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fredalba! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fredalba en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals prepare to reactivate .

Origineel

Don't go crying for me My time has come you will see I'm coming back this time, let me go I'm coming back this time, afterglow And I said It's enough to make it all seem right Come on I said now It's enough to make it all seem right Everybody now It's enough to make it all seem right Prepare to reactivate Whoa I said now Don't go fighting for me This life is done let it be I'm coming back this time as a cow You Hindu men gonna pray to me proud And I said It's enough to make it all seem right Come on I said now It's enough to make it all seem right Everybody now It's enough to make it all seem right Prepare to reactivate Whoa I said now

 

Vertaling

Ga niet huilen voor mij Mijn tijd is gekomen, je zult het zien Ik kom deze keer terug, laat me gaan Ik kom deze keer terug, nagenietend En ik zei Het is genoeg om het allemaal goed te laten lijken Kom op zei ik nu Het is genoeg om het allemaal goed te laten lijken Iedereen nu Het is genoeg om het allemaal goed te laten lijken Maak je klaar om te heractiveren Whoa ik zei nu Ga niet voor me vechten Dit leven is gedaan laat het zijn Ik kom terug deze keer als een koe Jullie Hindoe mannen gaan trots tot mij bidden En ik zei. Het is genoeg om het allemaal goed te laten lijken Kom op zei ik nu Het is genoeg om het allemaal goed te laten lijken Iedereen nu Het is genoeg om het allemaal goed te laten lijken Maak je klaar om te heractiveren Whoa ik zei nu