Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Freddie Fender Songtekst: El Rancho Grande

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Freddie Fender - El Rancho Grande ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van El Rancho Grande? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Freddie Fender! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Freddie Fender en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals El Rancho Grande .

Origineel

Lyrics F Artists/Bands Freddie Fender Lyrics Alla En El Rancho Grande Lyrics Freddie Fender (Alla En El Rancho Grande) music CD in sales Check other Freddie Fender Songs Search Alla En El Rancho Grande Posters Alla En El Rancho Grande Lyrics - Freddie Fender->Terms of Use Print Alla En El Rancho Grande lyrics - Recommend Freddie Fender Alla En El Rancho Grande Lyrics Send "Alla En El Rancho Grande" Ringtone to your Cell Alla En El Rancho Grande LyricsALLA EN EL RANCHO GRANDE ALLA DONDE VIVIA HABIA UNA RANCHERITA QUE ALEGRE ME DECIA QUE ALEGRE ME DECIA TE VOY A HACER TUS CALZONES COMO LOS USA EL RANCHERO TE LOS COMIENZO DE LANA TE LOS ACABO DE CUERO ALLA EN EL RANCHO GRANDE ALLA DONDE VIVIA HABIA UNA RANCHERITA QUE ALEGRE ME DECIA QUE ALEGRE ME DECIA NUNCA TE FIES DE PROMESAS NI MUCHO MENOS DE AMORES QUE SI TE DAN CALABAZAS VERAS LO QUE SON ARDORES ALLA EN EL RANCHO GRANDE ALLA DONDE VIVIA HABIA UNA RANCHERITA QUE ALEGRE ME DECIA QUE ALEGRE ME DECIA PON MUY ATENTO EL OIDO CUANDO RECHINE LA PUERTA HAY MUERTOS QUE NO HACEN RUIDO Y SON MUY GORDAS SUS PENAS ALLA EN EL RANCHO GRANDE ALLA DONDE VIVIA HABIA UNA RANCHERITA QUE ALEGRE ME DECIA QUE ALEGRE ME DECIA

 

Vertaling

Lyrics F Artists / Bands Freddie Fender Lyrics Alla en el Rancho Grande Lyrics Freddie Fender (Alla en el Rancho Grande) muziek-cd's in de verkoop Controleer andere Freddie Fender Wasted Days Nummers Zoeken Wasted Posters Alla en el Rancho Grande Lyrics - Freddie Fender-> Gebruiksvoorwaarden Print Alla en el Rancho Grande lyrics - Recommend Freddie Fender Wasted Days Wasted Lyrics Send "Alla en el Rancho Grande" Ringtone to your Cell Alla en el Rancho Grande LyricsALLA en el Rancho Grande WAAR leefde er HAD A Rancherito Hoe blij ik zei Hoe blij ik zei Ik zal je slipje RANCHERO GEBRUIKT ALS TE HET BEGIN VAN WOL Je gewoon de LEDER VOORBIJ DE Rancho Grande WAAR leefde er HAD A Rancherito Hoe blij ik zei Hoe blij ik zei Vertrouw nooit BELOFTEN Laat staan ??LIEFDE Als je POMPOENEN WAT IS ECHT branden VOORBIJ DE Rancho Grande WAAR leefde er HAD A Rancherito Hoe blij ik zei DATIk zei ALEGRE GEHOORD ZEER ZORGVULDIG PON Slijpen als de deur DOOD IS GEEN GELUID EN HUN zinnen zijn te dik VOORBIJ DE Rancho Grande WAAR leefde er HAD A Rancherito Hoe blij ik zei Hoe blij ik zei