Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: freddie hart Songtekst: loving you again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: freddie hart - loving you again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van loving you again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van freddie hart! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van freddie hart en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals loving you again .

Origineel

(Helplessly but willingly loving you again) I left you for the last time twenty times ago Told everything except my mem'ry how can let you go But you're just like a magnet and I'm a piece of tin Oh I woke up this morning loving you again Loving you again is just like begging to be hurt Asking to be walked on but confessing I'm just dirt But everytime you kick me out I find my way back in Helplessly but willingly loving you again [ steel - piano ] Yes loving you again is just like begging... Helplessly but willingly loving you again Helplessly but willingly loving you again

 

Vertaling

(Hulpeloos maar gewillig weer van je houden) Ik verliet je voor de laatste keer twintig keer geleden Vertelde alles behalve mijn mem'ry hoe ik je kon laten gaan Maar je bent net een magneet en ik ben een stuk tin Oh ik werd vanmorgen wakker en hield weer van je Weer van je houden is net als smeken om gekwetst te worden Vragend om over gelopen te worden maar bekennend dat ik gewoon vuil ben Maar elke keer als je me eruit schopt, vind ik mijn weg terug naar binnen Hulpeloos maar gewillig weer van je houden [ steel - piano ] Ja, weer van je houden is net als smeken... Hulpeloos maar gewillig weer van je houden Hulpeloos maar gewillig weer van je houden