Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: freddie jackson Songtekst: i don't want to lose your love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: freddie jackson - i don't want to lose your love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i don't want to lose your love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van freddie jackson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van freddie jackson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i don't want to lose your love .

Origineel

They can take all my money That won't bring me pain The power of love inside me Beats all material things They can have all me possessions And scandalize my name I can handle all the pressure If your love only stays the same I don't wanna lose your love Cause you mean the world to me I don't wanna lose your love And all that we've come to be As we lay here together And I'm so into you Nothing else could be better Than the things that we do, no Our love grows beyond measure It flows endlessly You give me so much pleasure You're the only one I need I don't wanna lose your love Cause you mean everythin' to me See, I don't wanna lose your love And all that we've come to be See, I don't wanna lose your love You mean everythin' to me I don't wanna lose your love And all that we've come to be Oh, they can take all my money I don't wanna lose it, I don't wanna lose it I don't wanna lose it, I don't wanna, I don't wanna I don't, I don't wanna lose your love No, no, no, no, no, no, no my baby They can scandalize my name Take all my possessions But I don't wanna lose your love No, no, no, no, no, no, no You mean everythin' to me, I, I don't wanna, oh They can scandalize my name, baby Oh, everything brings me a little bit of pain But I don't wanna lose your love

 

Vertaling

Ze kunnen al mijn geld nemen Dat zal me geen pijn brengen De kracht van de liefde in mij Verslaat alle materiële dingen Ze kunnen al mijn bezittingen hebben En mijn naam schandaliseren Ik kan alle druk aan Als jouw liefde maar hetzelfde blijft Ik wil je liefde niet verliezen Want je betekent de wereld voor me Ik wil je liefde niet verliezen And all that we've come to be Als we hier samen liggen And I'm so into you Nothing else could be better Than the things that we do, no Onze liefde groeit onmetelijk Het stroomt eindeloos Je geeft me zoveel plezier Jij bent de enige die ik nodig heb Ik wil je liefde niet verliezen Want je betekent alles voor me Zie je, ik wil je liefde niet verliezen And all that we've come to be Zie je, ik wil je liefde niet verliezen Je betekent alles voor me Ik wil je liefde niet verliezen And all that we've come to be Oh, ze kunnen al mijn geld nemen Ik wil het niet verliezen, ik wil het niet verliezen Ik wil het niet verliezen, ik wil het niet, ik wil het niet Ik wil, ik wil je liefde niet verliezen Nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee mijn baby Ze kunnen mijn naam schandaliseren Al mijn bezittingen nemen Maar ik wil je liefde niet verliezen Nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee Jij betekent alles voor mij, ik, ik wil niet, oh Ze kunnen mijn naam schandaliseren, baby Oh, alles doet me een beetje pijn But I don't wanna lose your love