Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: freddie king Songtekst: i had a dream

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: freddie king - i had a dream ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i had a dream? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van freddie king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van freddie king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i had a dream .

Origineel

I had a dream last night, Lord it wasn't me I dreamed the only woman I ever loved People, turned her back on me Let me tell you little more about the dream I dream of working a graveyard shift For the long nights a week When I left home my baby's in bed My baby, she was fast asleep When I'm done sick of my job And I had to go home And when I got there my bed was empty My baby she was gone It couldn't let this worry It all happened in my sleep All the things that has been so bad And I don't want you from seven to seven next weekend And that's why, that's why, that's why I had a dream Lord, that's worrying me She's the only woman I ever loved, people She's turned her back on me Baby, don't you know I had a dream last night Don't you know that worries me You know I had a dream last night I had a dream, you were worrying me Just pick the way I was going people, yeah

 

Vertaling

Ik had vannacht een droom, Heer, ik was het niet Ik droomde dat de enige vrouw die ik ooit liefhad Mensen, keerde haar rug naar mij toe Laat me je iets meer vertellen over de droom. Ik droom dat ik een kerkhofdienst draai Voor de lange nachten per week Toen ik thuis vertrok, lag mijn baby in bed. My baby, she was fast asleep When I'm done sick of my job And I had to go home En toen ik daar aankwam was mijn bed leeg My baby she was gone Ik kon dit niet laten gebeuren Het gebeurde allemaal in mijn slaap Al de dingen die zo slecht zijn geweest En ik wil je niet van zeven tot zeven volgend weekend En dat is waarom, dat is waarom, dat is waarom ik een droom had Heer, dat baart me zorgen Ze is de enige vrouw waar ik ooit van heb gehouden, mensen Ze heeft me de rug toegekeerd Schatje, weet je niet dat ik vannacht een droom had? Weet je niet dat dat me zorgen baart Je weet dat ik vannacht gedroomd heb. Ik had een droom, jij maakte me ongerust Kies gewoon de weg die ik ging mensen, ja