Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Freddie King Songtekst: I'm Tore Down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Freddie King - I'm Tore Down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I'm Tore Down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Freddie King! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Freddie King en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I'm Tore Down .

Origineel

I'm tore down, I'm almost level with the ground. I'm tore down, I'm almost level with the ground. Well, I feel like this when my baby can't be found. I went to the river to jump in. My baby showed up and said, "I will tell you when." Well, I'm tore down, I'm almost level with the ground. Well, I feel like this when my baby can't be found. I love you babe with all my heart and soul; Love like mine will never grow old. Love you in the morning and in the evening too. Every time you leave me I get mad with you. Chorus I love you baby with all my might; Love like mine is out of sight. I'll lie for you if you want me to. I really don't believe that your love is true. Chorus I'm tore down, I'm almost level with the ground. Well, I'm tore down, I'm almost level with the ground. Well, I feel like this when my baby can't be found.

 

Vertaling

Ik scheurde naar beneden, ik ben bijna niveau met de grond. Ik scheurde naar beneden, ik ben bijna niveau met de grond. Nou, ik voel me als dit toen mijn baby niet kan worden gevonden. Ik ging naar de rivier te springen. Mijn baby liet zien en zei: "Ik zal u vertellen wanneer." Nou, ik scheurde naar beneden, ik ben bijna niveau met de grond. Nou, ik voel me als dit toen mijn baby niet kan worden gevonden. I love you babe met heel mijn hart en ziel; Liefde als de mijne nooit oud zal groeien. Hou van je in de ochtend en in de avond ook. Elke keer dat ulaat me dat ik boos met je mee. Refrein Ik hou van je baby met al mijn kracht; Liefde als de mijne is uit het zicht. Ik zal voor je liggen als je dat wilt. Ik geloof echt niet dat je liefde waar is. Refrein Ik scheurde naar beneden, ik ben bijna niveau met de grond. Nou, ik scheurde naar beneden, ik ben bijna niveau met de grond. Nou, ik voel me als dit toen mijn baby niet kan worden gevonden.