Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: freddie king Songtekst: same old blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: freddie king - same old blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van same old blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van freddie king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van freddie king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals same old blues .

Origineel

Morning rain keeps on falling Like the tears that fall from my eyes As I sit in my room Staring out at the gloom That's the rain in the same old blues I can't help, I can't help but thinking When the sun used to shine on my back door Now the sun is turned to rain All my laughter is turned to pain Yes it's the same, the same old blues Sunshine, sunshine is all you see now But it all, it all looks like clouds by me When I sit in my room Staring out at the gloom It's the rain, it's the same old blues Yeah, yes it's the rain, it's the same old blues Yeah, yes it's the rain, it's the same old blues

 

Vertaling

Ochtendregen blijft vallen Net als de tranen die uit mijn ogen vallen Als ik in mijn kamer zit Starend naar de mistroostigheid That's the rain in the same old blues Ik kan het niet helpen, ik kan het niet helpen maar ik denk Toen de zon nog op mijn achterdeur scheen Nu is de zon veranderd in regen Al mijn gelach is veranderd in pijn Ja, het is hetzelfde, dezelfde oude blues Zonneschijn, zonneschijn is alles wat je nu ziet Maar alles, alles lijkt op wolken voor mij Als ik in mijn kamer zit Starend naar de mistroostigheid It's the rain, it's the same old blues Ja, ja het is de regen, het is dezelfde oude blues Ja, ja het is de regen, het is de zelfde oude blues