Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: freddie king Songtekst: that's all right

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: freddie king - that's all right ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van that's all right? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van freddie king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van freddie king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals that's all right .

Origineel

You told me baby, once upon a time You said if I would be yours, you would sure be mine That's alright I know you don't love me no more baby, but that's alright Every night and day I wonder who is loving you tonight You told me baby, your love for me was strong When I woke up little girl, half of this big world was gone That's alright I guess I'll never be the same but that's alright Every night and day I wonder who is loving you tonight Please tell me baby, what's getting wrong with you? You don't treat me halfway right baby, look a like you used to do But that's alright I guess I'll never be the same but that's alright Every night and day I wonder who is loving you tonight

 

Vertaling

Je vertelde me baby, eens op een tijd Je zei dat als ik de jouwe zou zijn, je zeker de mijne zou zijn Dat is goed. Ik weet dat je niet meer van me houdt, maar dat geeft niet. Elke nacht en dag vraag ik me af wie er vanavond van je houdt Je vertelde me baby, je liefde voor mij was sterk Toen ik wakker werd klein meisje, was de helft van deze grote wereld weg Dat geeft niet. Ik denk dat ik nooit meer dezelfde zal zijn, maar dat geeft niet Elke nacht en dag vraag ik me af wie er vannacht van je houdt Vertel me alsjeblieft schatje, wat is er mis met jou? Je behandelt me niet half goed baby, kijk zoals je deed. But that's alright Ik denk dat ik nooit meer dezelfde zal zijn, maar dat geeft niet Elke dag en nacht vraag ik me af wie er vanavond van je houdt